Dichtbij, deskundig, duurzaam

Gevelonderhoud in Eindhoven

Wil je dat de gevel van jouw bedrijf er representatief uitziet? Bij Blankers Schoon kun je terecht voor gevelonderhoud in Eindhoven. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat jou graag helpt met het onderhouden en schoonmaken van jouw bedrijf in Brabant of Limburg. Door onze persoonlijke aanpak weten wij precies waar jij behoefte aan hebt op het gebied van schoonmaak. Blankers Schoon zorgt ervoor dat jouw bedrijf er zowel van binnen als van buiten tiptop uitziet.

Wil je meer weten over onze diensten of wie wij zijn? Neem dan een kijkje op onze website. Wij vertellen je graag meer over onze mensen en onze werkwijze.

schoonmaakbedrijf Eindhoven

Een schoonmaakbedrijf voor gevelonderhoud

Bij Blankers Schoon kun je terecht voor onder andere gevelonderhoud in Eindhoven. Wanneer wij voor jouw bedrijf aan de slag gaan, doen we dit met een op maat gemaakt plan. Wij kunnen snel reageren omdat we regionaal georganiseerd zijn en door onze laagdrempelige en informele manier van communiceren weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Schakel je ons in voor gevelonderhoud in Eindhoven? Dan laten we niks aan het toeval over. Wij zorgen er dan ook voor dat we de juiste middelen en materialen tot onze beschikking hebben om de klus te klaren.

Blankers Schoon bestaat al sinds 1966. Door onze professionele en persoonlijke aanpak is ons bedrijf uitgegroeid tot een succesvol schoonmaakbedrijf met meer dan 350 vakmensen in dienst. Het personeel dat gevelonderhoud in Eindhoven uitvoert, gaat altijd zorgvuldig te werk en arriveert met een glimlach op locatie.

Op deze pagina kun je ook lezen wat wij naast gevelonderhoud nog meer voor jóu kunnen betekenen!

gevelonderhoud eindhoven

Waarom gevelonderhoud in Eindhoven laten doen door Blankers Schoon?

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke service en het leveren van kwalitatieve diensten, maar Blankers Schoon gaat nog een stap verder dan dat. Onze materialen en middelen zijn niet alleen van een goede kwaliteit, ze zijn ook nog eens duurzaam. Daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en scheiden wij ons afval zorgvuldig. Op het moment dat wij hulp nodig hebben, ondersteunen schoonmaakrobots onze werkzaamheden.

Omdat wij streven naar een snelle en persoonlijke dienstverlening, beperken wij ons werkgebied tot Brabant en Limburg. Hieronder valt ook het gevelonderhoud in Eindhoven en omstreken maar ook onze werkzaamheden als schoonmaakbedrijf in Echt en Geleen.

Actief in verschillende sectoren

Inmiddels werken wij al jarenlang voor organisaties in onder andere de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook het onderhouden van industriële omgevingen, scholen en kantoren behoort op dit moment tot onze taken. Bij Blankers Schoon zijn we flexibel. Dit betekent dat we onze schoonmaakwerkzaamheden zullen aanpassen aan jouw situatie of bedrijf. Krijg je te maken met een verandering? Dan veranderen wij gewoon met je mee! Voor meer informatie over gevelonderhoud in Eindhoven of gevelreiniging in Limburg, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij helpen je graag aan een op-maat-gemaakte offerte of meer persoonlijke informatie over de diensten die passen bij jouw bedrijf.

gevelonderhoud eindhoven

De kosten van gevelonderhoud

Wil je meer informatie over de kosten van gevelonderhoud? Dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een mail te sturen naar info@blankersschoon.nl. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren. Wanneer je met ons telefonisch in gesprek gaat, kunnen wij direct een persoonlijke en op maat gemaakte offerte aanbieden.

gevelreiniging limburg

De verschillende diensten van Blankers Schoon

Bij Blankers Schoon kun je terecht voor uiteenlopende diensten op het gebied van schoonmaak. Naast gevelonderhoud in Eindhoven zijn we je graag van dienst als glazenwasser in Maastricht of Heerlen. Ook voor de dagelijkse schoonmaak, een specialistische reiniging en facilitaire diensten is Blankers Schoon de partner die je zoekt! Dat wij kwaliteit waarborgen, bewijzen wij met onze certificaten en keurmerken. Door het VCA keurmerk dat wij bezitten, weet je zeker dat wij bij gevelonderhoud in Eindhoven voldoen aan alle Arbo-regels op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. Wil je graag dat Blankers Schoon gevelonderhoud voor jouw bedrijf uitvoert? Kom dan gerust eens langs bij ons op locatie. Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking, want wij helpen je graag. Dichtbij, deskundig en duurzaam is waar wij voor staan!

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven