Onze sectoren

Blankers Schoon is actief in deze sectoren

Kantoren

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een schone omgeving bijdraagt aan de arbeidsproductiviteit. Maar het ligt natuurlijk gewoon voor de hand dat iedereen fijner werkt in een een opgeruimd en schoon kantoor.

Zorg

Elke sector vraagt qua schoonmaak om een andere aanpak. Schoonmaak in de Zorg is echt een vak apart. Met een specialistische, persoonlijke benadering. Hygiëne en veiligheid zijn hier van groot belang.

Food & Industry

Als er één aspect in de voedingsindustrie geborgd moet zijn, dan is het de voedselveiligheid. Ondanks het feit dat voedselveiligheid en HACCP onder een vergrootglas liggen, gaat het in de praktijk toch vaak mis.

Woon- & leefomgeving

Professionele dagelijkse schoonmaak en vakkundige periodieke reiniging van uw gebouw of complex zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers zich thuis voelen. We merken overal waar we werken dat alles ook schoner blijft.

Onderwijs

Al bij aankomst op de parkeerplaats of bij het fietsenhok begint de beleving van het schoolgebouw. De eerste aanblik van het pand en het schoolplein is bepalend. Leerlingen, ouders en leerkrachten moeten zich veilig en vooral thuis voelen binnen de muren van het gebouw.

Rail & Infra

Een schone omgeving dragen bij aan de veiligheid en aan het plezier van personeel en reizigers. Specialistische reiniging en vakkundig, planmatig onderhoud van uw vastgoed zorgt bovendien voor een optimale levensduur. We kunnen hierin veel voor u betekenen.