Dichtbij, deskundig, duurzaam

Sectoren

Extra aandacht voor de zorg

Schoonmaken in omgevingen waarin mensen verblijven omdat ze ziek zijn, op leeftijd zijn of niet meer zelfstandig kunnen wonen luistert nauw. Het is niet voor niets dat veel zorginstellingen gebruikmaken van een interne schoonmaakdienst. Weet in elk geval dat wij alle schoonmaakwerkzaamheden tijdelijk of permanent op ons kunnen nemen. We voelen ons thuis in omgevingen waarin zorg wordt verleend. Zo werken we al heel wat jaren voor diverse instellingen voor gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg.

Onze collega’s die werkzaam zijn in de zorg, zijn zich goed bewust van het belang van veiligheid en hygiëne voor jouw cliënten. Daar kun je op vertrouwen. Net als op hun kennis over desinfectie, preventie, normeringen en het naleven van protocollen zoals in het geval van een virusuitbraak. Zij zorgen ervoor dat elke schoonmaakoperatie slaagt.

Veilig werken in industriële omgevingen

Het woord industrie is al bijna net zo breed als ons aanbod van schoonmaakdiensten. Er is niet één specifieke sector binnen de industrie waarin wij actief zijn, het zijn er heel veel. Van de chemie en machinebouw tot de voedselverwerkende en verpakkingsindustrie. In de loop der jaren hebben we heel wat fabriekshallen, kantoorruimtes en cleanrooms schoongemaakt.

Natuurlijk vind je het belangrijk dat je een faire prijs betaalt voor het werk dat wij voor je uitvoeren. Maar we zijn geen prijspoetser. Blankers Schoon staat voor smetteloze kwaliteit. Bovendien: onze kennis over veiligheid is zeker in complexe industriële omgevingen onbetaalbaar. Onze medewerkers die bij jou over de vloer komen zijn VCA** gecertificeerd. Ze werken veilig of werken niet.

 

Flexibel denken over kantoorschoonmaak

Hoe veel of weinig vierkante meters je kantoor ook heeft, we voelen ons nergens te groot of te klein voor. Ook als die grootte voortdurend verandert. Bijvoorbeeld omdat je als werkgever flexibeler bent geworden. En je je medewerkers vaker de mogelijkheid biedt om thuis te werken.

Goed nieuws: bij Blankers Schoon zijn we al net zo flexibel. Ook in het contract dat we met je afsluiten voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. We stemmen onze dienstverlening bij voorkeur zo goed mogelijk af op de situatie in jouw bedrijf op een bepaald moment. Stel je voor dat je een modulair schoonmaakpakket kunt afnemen dat mee verandert met jouw personele bezetting? De ene keer is je kantoor volledig bezet en moeten alle ruimtes schoon zijn. De andere keer is de kantoorbezetting door thuiswerk en vakantie flink gekrompen en hoeven niet alle ruimtes schoongemaakt te worden.

Zo’n flexibel pakket bieden wij je aan. We schalen op en af wanneer jij dat wilt. Zo simpel kan het zijn. Die flexibiliteit is trouwens ook handig als je gaat fuseren of verhuizen. Wij bewegen met je mee.

Scoren met een schone school

Propere leslokalen, glimmende vloeren, opgeruimde gangen, frisse toiletten, een uitnodigende aula én een representatief schoolplein. Een schoolgebouw dagelijks schoonmaken en schoon houden is een hele uitdaging. Bij Blankers Schoon houden we van dat soort uitdagingen.

Zowel in het middelbaar onderwijs als bij hogescholen en universiteiten heb je te maken met voortdurende bewegingen van grote aantallen leerlingen, studenten en docenten. Ze lopen in en uit, verplaatsen zich van het ene naar het andere lokaal en nuttigen er maaltijden. En dat minimaal 4 tot 8 uur per dag. Of langer, als er bijvoorbeeld in het hoger onderwijs ’s avonds colleges worden gegeven. Wij maken een plan van aanpak en houden je school of opleidingscentrum fris en schoon. Zodat jij altijd goed scoort op hygiëne en veiligheid.Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven