Dichtbij, deskundig, duurzaam

Blankers Schoon

Blankers Schoon is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Noord-Limburg. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1966, draaien we al lange tijd mee in de schoonmaakbranche. Wat ooit begon als incidentele klussen als schoonmaakbedrijf in noord- en zuid limburg, is nu uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor prachtige en gerenommeerde bedrijven. Daarbij opereren we niet landelijk, maar focussen we ons op de regio. Hoewel onze missie onveranderd is gebleven, passen we onze werkwijze aan de moderne tijd aan. We maken op een slimme en verantwoorde manier gebruik van robotisering, waardoor het werk voor onze medewerkers gemakkelijker en aangenamer wordt.

Deskundig

We zijn geen grote landelijke jongen. Daar is onze aanpak te persoonlijk voor. Maar bescheiden hoeven we ook niet te zijn: we draaien al sinds 1966 mee. Dagelijks gaan 350 vakmensen van Blankers Schoon op pad om goed werk te leveren bij opdrachtgevers in Brabant en Limburg. Mooie bedrijven bij wie we vaak al jaren over de vloer komen. Op veel adressen kwamen we ooit als schoonmakers binnen. Nu zijn we er de vaste partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Zo gaat dat als je goed met elkaar kunt opschieten en langdurig strategisch samenwerkt.

Dichtbij

We zijn trouwens wel snelle jongens, in de goede zin van het woord. Onze reactiesnelheid is hoog. Je wordt bij ons altijd geholpen, of je nu klant bent of bijna klant. En of je nu ’s morgens vroeg of ’s avonds laat belt. We lossen het voor je op. Omdat we regionaal goed georganiseerd zijn, zijn we altijd snel op jouw locatie. Dat verwacht je toch ook als je met een acuut probleem zit? Of als er sprake is van een calamiteit? Aan die snelheid hangt ook flexibiliteit. Op- en afschalen doen wij binnen een handomdraai. Meer handjes nodig is een kwestie van een paar telefoontjes.

Stralende gezichten

Niemand houdt van vies. Je wilt zelf toch ook graag werken, studeren of medische hulp krijgen in een schone, hygiënische omgeving? Of op kantoor, in de sportkantine of op school gebruik kunnen maken van een schoon toilet? Dat is het mooie van ons werk. Onze schoonmakers zorgen, zonder dat ze het vaak zelf zien, voor stralende gezichten. Goed om daar eens wat vaker bij stil te staan.

Over stralend gesproken: dit zijn de collega’s achter de schermen bij Blankers Schoon. Denk je dat je ook blij wordt van ons werk? We zoeken nog collega’s.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven