Blankers Schoon

Dichtbij, deskundig & duurzaam

Deskundig

We zijn geen grote landelijke jongen. Daar is onze aanpak te persoonlijk voor. Maar bescheiden hoeven we ook niet te zijn: we draaien al sinds 1966 mee. Dagelijks gaan 350 vakmensen van Blankers Schoon op pad om goed werk te leveren bij opdrachtgevers in Brabant en Limburg. Mooie bedrijven bij wie we vaak al jaren over de vloer komen. Op veel adressen kwamen we ooit als schoonmakers binnen. Nu zijn we er de vaste partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Zo gaat dat als je goed met elkaar kunt opschieten en langdurig strategisch samenwerkt.

Dichtbij

We zijn trouwens wel snelle jongens, in de goede zin van het woord. Onze reactiesnelheid is hoog. Je wordt bij ons altijd geholpen, of je nu klant bent of bijna klant. En of je nu ’s morgens vroeg of ’s avonds laat belt. We lossen het voor je op. Omdat we regionaal goed georganiseerd zijn, zijn we altijd snel op jouw locatie. Dat verwacht je toch ook als je met een acuut probleem zit? Of als er sprake is van een calamiteit? Aan die snelheid hangt ook flexibiliteit. Op- en afschalen doen wij binnen een handomdraai. Meer handjes nodig is een kwestie van een paar telefoontjes.   

Stralende gezichten

Niemand houdt van vies. Je wilt zelf toch ook graag werken, studeren of medische hulp krijgen in een schone, hygiënische omgeving? Of op kantoor, in de sportkantine of op school gebruik kunnen maken van een schoon toilet? Dat is het mooie van ons werk. Onze schoonmakers zorgen, zonder dat ze het vaak zelf zien, voor stralende gezichten. Goed om daar eens wat vaker bij stil te staan.

Over stralend gesproken: dit zijn de collega’s achter de schermen bij Blankers Schoon. Denk je dat je ook blij wordt van ons werk? We zoeken nog collega’s.

Interesse?

Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.