Dichtbij, deskundig, duurzaam

Diensten

We kunnen heel veel. En doen alles wat we kunnen om een kantoor, collegezaal, zorginstelling of ontvangstruimte mooi te maken en schoon te houden. Zowel van binnen als van buiten. Wat we allemaal doen, lees je hieronder. Dat is puur om je een indruk te geven, want de praktijk is altijd maatwerk. En over maatwerk moeten we het persoonlijk met je over hebben. Dat komt misschien later.

Blankers Schoon

Dagelijkse schoonmaak

Blankers Specialistische reiniging

Glas & Gevelreiniging

Blankers Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Blankers Facilitair

Facilitaire diensten

Blankers Product & Advies

One-stop shopping

Dit doen wij anders

1. Snelheid maken

Je belt, appt of mailt ons. Een dag later is het geregeld en heb je je antwoord, advies of offerte. Erewoord.

2. Soepele start

Gaan we samenwerken, dan verschijnen we met frisse moed aan de start. We bereiden alles tot in het kleinste detail voor. Dus: een goede overdracht, goede materialen en middelen (van Schoner Werken). En fijne medewerkers die op jouw locatie goed werk leveren.

3. Praten als partners

We doen het samen, laten we dat voorop stellen. Natuurlijk voeren wij het werk uit. Maar we denken ook mee en zeggen het als we denken dat iets beter kan of anders moet. Dat verwachten we ook van jou als opdrachtgever. We zijn een makkelijke prater en toegankelijke gesprekspartner. Voor jou zijn we altijd bereikbaar.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven