Dichtbij, deskundig, duurzaam

Duurzaam

Menselijk

Hoewel robots ook steeds vaker een handje uitsteken, blijft schoonmaken toch vooral mensenwerk. Onze mensen maken Blankers Schoon. Zoals zij dagelijks oog hebben voor jouw omgeving, hebben wij oog voor hen. Dat doen we op allerlei manieren. Natuurlijk door goede arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden te bieden. Door mensen de kans te geven om een opleiding te volgen en zich verder te ontwikkelen. Of door ze extra te begeleiden als ze kwetsbaar zijn en een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We stellen ons flexibel op als het bij iemand privé tegenzit en hij of zij even niet zo lekker in zijn of haar vel zit. Ook daar ben je collega’s voor.

Mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater.
0
Mensen sterven naar schatting per dag aan vervuild drinkwater.
0
Moeten vrouwen en kinderen iedere dag lopen met 20 liter water.
0 km
Helpt één persoon een jaar lang aan schoon drinkwater.
0

Maatschappelijk betrokken

Goed zijn voor elkaar is voor ons een groot goed. We zijn het niet alleen voor onze eigen medewerkers. Maar ook voor mensen in onze omgeving en niet te vergeten voor die omgeving zelf. Zo zijn we al heel wat jaren een erkend leerbedrijf. En sluiten we graag aan bij initiatieven die zich richten op de ontwikkeling van jong talent, zoals basketbalacademie BAL in Weert en Watersley Sport & Talentpark in Sittard.

Milieubewust

Als bedrijf zijn we ISO 14001 gecertificeerd. Daar kun je al uit afleiden dat we serieus aandacht besteden aan het onderwerp ‘milieu’ en op dat gebied steeds beter willen worden. We werken met milieuvriendelijke materialen en middelen en scheiden ons afval. Tijdens het schoonmaken belasten we het milieu minimaal en besparen we zoveel mogelijk water. Dat lukt ons omdat we efficiënte reinigingsmethoden gebruiken. Het aantal liters schoon drinkwater dat we zo besparen wordt via de stichting Made Blue permanent beschikbaar gesteld op plekken in de wereld waar dat het hardst nodig is. Een prachtig initiatief dat wij sinds 2018 omarmen.

Wij denken duurzaam voor jou

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgebouwd over duurzaam ondernemen. En sterke ideeën en opvattingen ontwikkeld over hoe je een organisatie of locatie kunt verduurzamen. Klanten laten we van onze kennis profiteren. Want wat is er mooier dan dat wij hen kunnen helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen? Benieuwd welke mogelijkheden er binnen jouw organisatie liggen om te verduurzamen?
Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven