Dichtbij, deskundig, duurzaam

Robotisering

Innoveren in jouw voordeel

In ons dagelijks werk maken we dingen graag mooier dan dat ze zijn. Maar verder zijn we best wel nuchter en houden we niet van overdrijven. We smijten ook niet graag met moeilijke termen. Liever houden we het luchtig en begrijpelijk. Microvezeltechniek is voor ons geen vernieuwing, maar standaard gebruik.

Als we dan toch iets over innovatie moeten schrijven, laten we het dan vooral hebben over echte vernieuwingen. En alleen over die vernieuwingen waar jij iets aan hebt en waarvan je in jouw omgeving direct de voordelen merkt. We beginnen met de belangrijkste: robotisering. Dat is vooral een innovatie die binnen jouw bedrijf, school of zorginstelling kan zorgen voor stabiliteit en een constante kwaliteit. Een robot is er altijd en voert schoonmaakwerk telkens op dezelfde manier uit. Voor de duidelijkheid: schoonmaakrobots vervangen ons schoonmaakpersoneel niet. Ze ondersteunen hen en nemen bepaalde (fysiek zware) werkzaamheden over.

Andere innovaties die voor jou interessant kunnen zijn en waarover wij je graag informeren zijn bijvoorbeeld UVC-desinfectie, het inzetten van geurbeleving en ozonreiniging.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven