Dichtbij, deskundig, duurzaam

Glazenwasser in Maastricht

Of je nu in een fabriek, een zorginstelling of een school werkt; Blankers Schoon biedt jouw bedrijf de service die je nodig hebt. Ondanks dat wij actief zijn in grote delen van Noord-Brabant en Limburg, hanteren wij nog steeds bij elke nieuwe en bestaande klant een persoonlijke aanpak. Geen enkele schoonmaakklus is namelijk hetzelfde. Met ons aanbod van uiteenlopende diensten zijn we ervan overtuigd dat we ook voor jouw bedrijf veel kunnen betekenen. Wij zijn namelijk al jarenlang een van dé toonaangevende bedrijven op het gebied van interne schoonmaak, maar óók als glazenwasser in Maastricht blinken we uit! Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche weet Blankers Schoon wat echt belangrijk is: dichtbij, deskundig en duurzaam!

Wij geloven in de kracht van volledige schoonmaak. Met schone ramen zet je een goede eerste stap, maar wat dacht je van een volledig schone en hygiënische werkomgeving? Zoek jij nog een glazenwasser in Maastricht? Stop gerust met zoeken, want die heb je zojuist gevonden!

glazenwasser maastricht

Wat kost een glazenwasser in Maastricht?

Bij Blankers Schoon is alles op maat, dus ook onze offerte. Via dit formulier op onze website kun je contact met ons opnemen en ontvang je binnen 48 uur een voorstel! Duurt 48 uur voor jou te lang? Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar om meer duidelijkheid geven over het kostenplaatje. Je bereikt ons op maandag tot en met vrijdag van acht tot vijf uur op 0495-535037.

glazenwassen maastricht

De beste schoonmaakpartner

Blankers Schoon onderscheidt zich op meerdere gebieden, wij zullen de verschillen facetten van onze kwaliteiten hieronder verder toelichten.

Allereerst proberen wij altijd binnen 48 uur met een passend antwoord, advies of een op maat gemaakte offerte te komen, maar deze snelle service is niet alles. Wij zijn tevens 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor al onze klanten. Blijkt er plotseling een extra glazenwasser in Maastricht nodig te zijn? Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk ter plaatse is om de klus te klaren.

Daarnaast ontzorgen wij onze klanten volledig. Zo verzekeren we jou ervan dat wij gedurende de samenwerking altijd tot in de puntjes zijn voorbereid. Wij zijn een landelijke partij met een persoonlijke aanpak! Wij maken alles voor jou in orde, want wij hebben de beste middelen, materialen en medewerkers in huis om van iedere klus een succes te maken! Uiteindelijk doen we alles in samenspraak met onze klanten, op een andere manier kunnen we niet het maatwerk leveren dat zij verdienen! Mede daarom hechten wij veel waarde aan nauw contact tijdens onze samenwerking.

Onze kwaliteit wordt bevestigd door tevreden klanten en behaalde certificaten

Wij kunnen wel zeggen dat Blankers Schoon de kennis en kunde heeft om de werkzaamheden als jouw glazenwasser in Maastricht uit te voeren, maar wij denken dat de waardering van onze klanten de échte bevestiging is van ons vakwerk. Wij laten graag twee dingen voor ons spreken: onze tevreden klanten en onze certificeringen. Momenteel beschikken wij over de volgende certificeringen:

  • ISO 9001, het behalen van deze certificering laat zien dat wij werken met een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan internationale normen
  • VCA**, het behalen van deze certificering laat zien dat wij voldoen aan de Arbo-regels
  • PSO-Trede 3, het behalen van deze certificering laat zien dat wij op een kwalitatieve manier werk bieden aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben
  • Keurmerk Schoon, dit keurmerk geeft de garantie dat zowel onze financiën en werkzaamheden aan de vereisten voldoen. Zo weet je dus zeker dat je met een betrouwbare partner in zee gaat. Wil je meer weten over de richtlijnen waaraan wij moeten voldoen om dit keurmerk te behalen? Lees hier dan meer informatie over het Keurmerk Schoon.
  • ISO 14001, het behalen van deze certificering laat zien dat het milieumanagementsysteem dat wij gebruiken voldoet aan de internationale norm.
glazenwassersbedrijf maastricht

Blankers Schoon als glazenwasser in de buurt van Maastricht

Bij ons staat het aangaan van een duurzame samenwerking hoog in het vaandel. Dit merk je aan onze manier van communiceren en onze adequate werkwijze. We luisteren graag naar jouw wensen en proberen dit zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren. Bovendien blijven wij altijd werken volgens onze kernwaarden: dichtbij, deskundig en duurzaam.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Naast persoonlijk is onze communicatie ook nog eens supersnel! Een schoonmaakprobleem kan namelijk onverwachts ontstaan. Staat er op zeer korte termijn een evenement gepland en wil je dat een schoonmaker en glazenwasser in Maastricht, of zelfs in Heerlen of Sittard-Geleen voor je er alles schoon en fris laten uitzien? Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.

Scroll naar boven