Dichtbij, deskundig, duurzaam

Glazenwasser in Heerlen

Ben je op zoek naar een professionele partij die als glazenwasser in Heerlen jouw bedrijf van dienst kan zijn? Dan helpt Blankers Schoon jou graag verder. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf actief in Noord-Brabant en Limburg. Naast glazenwassen kun je ons in Heerlen ook inschakelen voor reguliere schoonmaak binnen jouw bedrijf. Bovendien voeren wij ook specialistische reinigingen en andere facilitaire diensten uit.

Wij voorzien al sinds 1966 diverse bedrijven en organisaties van een professionele schoonmaak. Blankers Schoon hecht enorm veel waarde aan een goede en duurzame samenwerking met opdrachtgevers en daarom doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn als glazenwasser in Heerlen. Schakel onze hulp in en kies voor dichtbij, deskundig en duurzaam!

Glazenwasser Heerlen

Hoe wij jou van dienst zijn

Of je nu de ramen van je kantoor, zorginstelling of collegezaal wilt laten schoonmaken, bij Blankers Schoon staan wij klaar voor alle bedrijven en organisaties in elke sector. Onze glazenwassers in Heerlen worden ingezet voor glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud en zelfs schilderwerk. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijf er zowel van binnen en buiten schoon uitziet. Wanneer je ons als glazenwasser in Heerlen inschakelt, mag je van ons een zorgvuldige voorbereiding verwachten. Dit betekent dat wij altijd over de juiste materialen en middelen beschikken. Ook gaan onze glazenwassers altijd met een glimlach op jouw locatie aan de slag.

Wij vinden het belangrijk dat we een fijne partner zijn om mee samen te werken. Daarom garanderen wij een snelle vorm van communicatie. Waar je ons ook over contacteert, wij zullen snel reageren of snel actie ondernemen. Wij denken graag met je mee en onze deur staat altijd open voor een gesprek. Als glazenwasser in Heerlen zijn we altijd voor onze klanten bereikbaar. Voor vragen of meer informatie over onze diensten, neem je een kijkje op onze website of neem je vrijblijvend contact met ons op. Wil je ons echt leren kennen? Dan heten we je welkom op onze thuisbasis in Weert. De koffie staat al voor je klaar!

glazenwassen heerlen

Blankers Schoon als glazenwasser in Heerlen

Waarom zou je Blankers Schoon als glazenwasser in Heerlen inschakelen? Wij vertellen je er graag meer over. Door onze persoonlijke aanpak heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels heeft ons schoonmaakbedrijf meer dan 350 vakmensen in dienst die stuk voor stuk op een professionele wijze goed werk leveren. Wij werken al jarenlang voor verschillende opdrachtgevers in zowel Brabant als Limburg. Voor velen is Blankers Schoon dan ook de vaste partner die wordt ingeschakeld als glazenwasser in Heerlen. Wij onderscheiden ons door onze sublieme reactiesnelheid en doen er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Door onze flexibiliteit zullen wij bovendien altijd snel en voorbereid bij jou op locatie arriveren.

Duurzaamheid

Naast dat wij goed voor ons personeel zorgen, hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. Als schoonmaakbedrijf in Limburg en Brabant zijn wij op veel verschillende vlakken maatschappelijk betrokken. Hoe wij duurzaam te werk gaan als glazenwasser in Heerlen? Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en materialen. Daarnaast scheiden wij al ons afval. Ook in de komende jaren zullen wij er alles aan doen om onze dienstverlening nog duurzamer te maken.

Glazenwasser in Heerlen prijzen

Wil je graag meer informatie over de prijzen van het inschakelen van een glazenwasser in Heerlen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op! Wij kunnen aan de hand van een telefonische intake een offerte op maat samenstellen. Wij garanderen een scherpe prijs voor onze diensten. Daarnaast ben je ook altijd van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking.

Of je nu de schoonmaak wilt uitbesteden in de zorgsector, de industrie, het onderwijs of op kantoor; wij weten precies waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie over de sectoren waarin Blankers Schoon werkzaam is, klik je op onderstaande link.

glazenwassersbedrijf heerlen

Het inschakelen van een deskundig en ervaren schoonmaakbedrijf

Blankers Schoon is een ervaren en deskundig schoonmaakbedrijf dat niks aan het toeval overlaat. Wij zijn in het bezit van de benodigde keurmerken en certificeringen. Zo beschikken we over een VCA-certificaat, waarmee we als bedrijf voldoen aan de Arbo-regels voor veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast zijn we lid van Schoonmakend Nederland en beschikken we over het Keurmerk Schoon. Zo geven we jou de zekerheid als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wil je meer weten over onze certificeringen en keurmerken? Je leest er meer over op deze pagina. Schakel je ons in, dan ben je verzekerd van 5 garanties. Zo zijn wij altijd dichtbij, maken wij heldere afspraken en gaan we duurzaam te werk. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de beste deal en zullen we ons altijd flexibel opstellen. Kortom, voor al jouw bedrijfsschoonmaken in Limburg en Brabant ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres! Is jouw bedrijf niet in Heerlen gesitueerd? Geen probleem, wij zijn namelijk ook actief als gevelreiniger in Maastricht en glazenwasser in Sittard-Geleen!

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven