Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf Geleen

Wie is Blankers Schoon?

Wil je een schoonmaakbedrijf in de regio van Geleen inschakelen dat méér doet dan schoonmaken alleen? Dan zoek je Blankers Schoon! Zoek je een partij die niet meedenkt en enkel met een sip gezicht de vloer komt boenen? Dan raden wij aan hier verder te zoeken. Blankers Schoon is een echte sparringpartner op het gebied van schoonmaak en denkt in totaaloplossingen. Een totaaloplossing is namelijk meer dan ergens een vlek verwijderen. Het gaat om een gepersonaliseerd plan voor schoonmaak nabij Geleen!

schoonmaker geleen

Hoe gaan wij te werk als schoonmaak bedrijf in Geleen?

Wij werken al jarenlang volgens hetzelfde motto: duurzaam, deskundig en dichtbij! Dit zorgt er voor dat jouw bedrijf de beste service krijgt en onze medewerkers met een lach hun werk kunnen uitvoeren! Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Dat lees je hier onder:

Duurzaam

Bij duurzaam denken wij aan twee dingen: onze producten en ons personeel. Allereerst werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Omdat wij een zeer gevarieerd aanbod aan services aanbieden, maken wij ook gebruik van verschillende schoonmaakmiddelen. Wij kiezen telkens de producten uit met de minste impact op het milieu. Daarnaast creëren wij een fijne en vertrouwde werkomgeving voor onze vakmensen. Zo gaan zij op hun beurt weer met een glimlach bij jou aan de slag!

Deskundig

Onze deskundigheid komt voort uit een combinatie van jarenlange ervaring en een op maat gemaakt schoonmaakplan. Hoewel wij al actief zijn sinds 1966, staat Blankers Schoon nog altijd bekend om de persoonlijke aanpak! Zo doen wij meer dan enkel schoonmaken en streven wij naar een langdurige samenwerking. Wij beseffen dat een schoonmaak bedrijf nabij Geleen méér moet kunnen dan korte metten maken met viezigheid. Wij bieden dan ook een totaaloplossing.

schoonmaakbedrijf geleen

Dichtbij

Wat bedoelen we met dichtbij? Je kan toch niet overal en altijd dichtbij zijn? Dat zou je denken, maar toch lukt het ons! Met onze snelle reactiesnelheid en de strategische inzet van onze vakmensen in de provincies Limburg en Noord-Brabant kunnen we altijd snel ter plaatse zijn. Heb jij morgen nog een schoonmaakbedrijf nodig in Geleen? Bel dan vandaag nog naar Blankers Schoon en we zorgen er samen voor dat ons team direct aan de slag kan gaan!

In welke sectoren is Blankers Schoon actief?

In principe kunnen wij bedrijfspanden in alle sectoren schoonmaken. Wij kunnen ons voorstellen dat in Geleen al snel een vraag is naar een bedrijf dat overweg kan met schoonmaak in industriële omgevingen. Blankers Schoon is zo’n bedrijf dat zich specialiseert in onder andere industriële schoonmaak! Van de chemie tot de voedselverwerking, wij weten van aanpakken én hebben de juiste certificeringen die aanduiden dat wij dit veilig en correct doen. Deze certificeringen vind je hier. Een van deze certificeringen is bijvoorbeeld het VCA** certificaat. Dit toont aan dat wij aan de arbo-regels voldoen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu!

Naast de industriële sector zijn wij ook een schoonmaakbedrijf in regio Geleen dat extra oog heeft voor de zorg. In zorginstellingen kunnen bacteriebestrijding en hygiëne van levensbelang zijn. Deze instellingen kiezen dan ook voor een uitgebreid dienstenpakket wanneer ze ons inschakelen. Zoek je een bedrijf dat secuur te werk gaat en werkt met een zorgvuldig opgesteld plan? Dan heb je in Blankers Schoon jouw partner gevonden! Als bedrijf zit je namelijk niet te wachten op de duurste schoonmaker, maar de schoonmaker die precies weet waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast zijn onze vakmensen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Interesse in schoonmaak nabij Geleen?

Behalve industriële en hygiënische schoonmaak in de zorg, weten wij ook raad met kantoorpanden. Zoek je een schoonmaakbedrijf nabij Geleen, Roermond of Echt dat jouw kantoor brandschoon maakt? Bel ons dan direct! Onze contracten en werknemers zijn heel flexibel! We stemmen onze schoonmaakdiensten namelijk af op de voorkeuren van jouw bedrijf.

Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven