Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf nabij Roermond

Kies voor Blankers Schoon

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Roermond die alles van collegezalen, ontvangstruimtes, kantoren en zelfs zorginstellingen kan schoonmaken? In dat geval is Blankers Schoon het schoonmaakbedrijf waar je naar op zoek bent. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken over het leveren van half werk. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze klussen tot in de puntjes worden uitgewerkt. Voor elke klus wordt weer een specifieke aanpak gekozen, iets wat ons uniek maakt. We gaan elk project met volledige precisie tegemoet. Ben jij benieuwd wat Blankers Schoon voor jou kan betekenen? Wij zetten de mogelijkheden voor jou op een rijtje.

schoonmaakbedrijf roermond

Onze werkwijze als schoonmaakbedrijf in Roermond

Wij vinden het als toonaangevend schoonmaakbedrijf in de buurt van Roermond erg belangrijk dat we een persoonlijke manier van werk toepassen. Wij hebben er om deze reden ook voor gekozen om een persoonlijk aanspreekpunt te vormen in plaats van enkel een concern.

Blankers Schoon zet zich vanaf 1966 al in om jouw ruimtes zo schoon mogelijk achter te laten. Ons doel is voornamelijk om een duurzame en deskundige schoonmaakpartner te zijn voor jouw bedrijf. Wij zien onszelf graag als deskundig, duurzaam en mensgericht. Het draait bij ons niet alleen maar om het zo schoon mogelijk krijgen van jouw ruimtes, wij willen jou daarbij ook graag leren kennen. Zo weten we wat we van beide kanten kunnen verwachten en kunnen wij onze diensten gericht uitvoeren. We zijn ondertussen een vertrouwde naam geworden in Noord-Brabant en Limburg.

Waar wij ooit zijn begonnen als schoonmaker, zijn we ondertussen doorgegroeid tot een vaste partner op facilitair gebied, iets waar wij erg trots op zijn! Wij maken dus niet alleen schoon, maar kijken ook met samen met jou naar een strategische samenwerking die wij op lange termijn kunnen handhaven.

Zoals we al eerder vermeldden, werken wij erg duurzaam. Wij zijn bij Blankers Schoon van mening dat iedereen in de arbeidsmarkt een eerlijke kans verdient. Duurzaamheid heeft namelijk niet alleen maar impact op het welzijn van het milieu, maar ook op het welzijn van de mens. Om deze reden hebben wij trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) met trots behaald. Door het behalen van het PSO certificaat weten wij ons duidelijk te onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven. Wij verzekeren jou een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen

Altijd bereikbaar

Bij Blankers Schoon vinden wij elke klant even belangrijk. Het maakt dus niet uit of je een dag, week, maand of zelfs al jaren klant bij ons bent. Onze werkwijze en resultaat zijn bij elke klant in essentie hetzelfde. Wij zijn namelijk voor al onze klanten bij calamiteiten 7 dagen per week 24 uur beschikbaar. Of je ons nu ’s nachts, ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat nodig hebt, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar!

Door de manier hoe onze organisatie is opgebouwd, zijn wij in staat om jou zo snel mogelijk te hulp te schieten. Wij zijn altijd in de buurt. Mocht je onverwachts toch meer schoonmakers op locatie nodig hebben, dan is dit geen probleem voor ons als schoonmaakbedrijf nabij Roermond. Wij zorgen dat er binnen no-time meer mensen aanwezig zijn. Heb je ons ergens anders nodig, bijvoorbeeld in Sittard of Venray? Ook dat is mogelijk.

Industriële schoonmaak

De industriële sector en de schoonmaakbranche hebben een paar overeenkomsten. Eén hiervan is dat de twee sectoren ontzettend breed zijn, maar dat elke instelling een specifieke aanpak vereist. We zetten dus naast de zorg ons ook in voor schoonmaakdiensten in de industriële sector. Wij hebben ervaring met het schoonmaken van clean rooms, fabriekshallen en kantoorruimtes. Het maakt voor ons dus niet uit of jouw bedrijf actief is in de machinebouw, verpakkingsindustrie, chemie of etensverwerking, Blankers Schoon is het schoonmaakbedrijf nabij Roermond dat voor jou klaarstaat. Daarbij zijn al onze collega’s VCA** gecertificeerd.

Roermond

Onze certificeringen

Wij zeggen niet alleen dat we kwaliteit leveren, maar we kunnen het daadwerkelijk bewijzen. Naast de positieve reacties die je online kunt vinden, beschikken wij daarbij ook nog eens over de juiste certificaten. Een aantal van onze certificaten vind je in de lijst hieronder:

  • ISO 9001
  • VCA**
  • PSO-Trede 3
  • Keurmerk Schoon
  • ISO 14001
Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven