Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf Sittard

De partner voor schoonmaak

Wil je er zeker van zijn dat jouw bedrijfspand er altijd schoon, verzorgd en onderhouden uitziet? Dan is het inschakelen van een schoonmaakbedrijf in Sittard dé oplossing. Wij van Blankers Schoon zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Sittard en helpen je graag met de schoonmaak van jouw bedrijfspand en meer. Door onze verschillende diensten kan ieder bedrijf onze hulp inschakelen. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten we precies wat je nodig hebt en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf er voor zowel je werknemers als partners en klanten stralend uitziet. Wil je meer weten over ons als schoonmaakbedrijf in Sittard? Lees dan gerust even verder!

Schoonmaakbedrijf Sittard
schoonmaakbedrijf sittard

Waarom kiezen voor een schoonmaakbedrijf nabij Sittard?

Twijfel je nog over het inschakelen van een schoonmaakster in Sittard? Door Blankers Schoon is dat niet meer nodig. Wij zijn een deskundig en flexibel schoonmaakbedrijf en passen onze werkzaamheden aan jouw wensen en behoeften aan. Door het schoonmaken van jouw bedrijfspand uit te besteden, weet je zeker dat de veiligheid en hygiëne van het bedrijfspand wordt gewaarborgd. Wij werken altijd efficiënt en reinigen zelfs de kleinste hoekjes. Dit zorgt ervoor dat jouw werknemers in een schone werkomgeving kunnen werken, wat beter is voor hun gezondheid en werkprestaties. Daarnaast zal ons personeel zorgen voor een schone uitstraling, waardoor je een goede indruk kunt achterlaten op zakenpartners, klanten of bezoekers. Een ander voordeel is dat je door een schoonmaakbedrijf nabij Sittard in te schakelen ook nog eens tijd en geld bespaart. Je hoeft namelijk zelf geen schoonmaakpersoneel meer in te huren of op te leiden. Kortom, de hulp van Blankers Schoon kent vele voordelen!

Wat wij voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Sittard

Wij kunnen jou als schoonmaakbedrijf in Sittard en omstreken op verschillende manieren helpen. Wij bieden namelijk meerdere diensten aan die ervoor zorgen dat jouw bedrijfspand wordt schoongemaakt en onderhouden. Je kan bij ons onder andere terecht voor de dagelijkse schoonmaak, glas- en gevelreiniging, specialistische reiniging en verschillende andere facilitaire diensten. Meer informatie over onze diensten vind je ook hier op onze website.

Het maakt niet uit in welke sector je werkzaam bent. Van onderwijsinstellingen tot zorginstanties: ons schoonmaakbedrijf nabij Sittard weet precies wat het moet doen. Zelf de industriële schoonmaak, of industriële reiniging kan voor je worden gedaan! Doordat onze werknemers jarenlange ervaring hebben in de verschillende sectoren, weten zij precies hoe ze jouw bedrijf of organisatie van dienst kunnen zijn. Daarnaast laten we aan de hand van de certificaten en keurmerken zien dat we daadwerkelijk kennis en deskundigheid in huis hebben. Meer informatie over onze certificeringen lees je op onze website.

Waarom kiezen voor Blankers Schoon?

Maar waarom is Blankers Schoon het beste schoonmaakbedrijf in de omgeving van Sittard? Dat vertellen wij graag aan de hand van onze vijf garanties.

Ten eerste zijn wij altijd flexibel, wij zullen onze diensten aan jouw bedrijf of wensen aanpassen. We zoeken altijd samen met jou naar een oplossing en garanderen je een behulpzaam antwoord. Daarnaast zijn wij altijd dichtbij. Doordat wij geen landelijke speler zijn, kunnen wij iedere klant maatwerk aanbieden. Als schoonmaakbedrijf werken wij in de omgeving van Noord-Brabant en Limburg. Zo kunnen we altijd snel bij jou op locatie zijn wanneer dat nodig is. Andere garanties die wij als schoonmaakbedrijf in de buurt van Sittard bieden, zijn onze heldere afspraken en korte lijnen. Wij hebben als doel om een gemakkelijke gesprekspartner te zijn. Een duidelijke en transparantie communicatie staat dan ook voorop.

De laatste garantie waar Blankers Schoon voor staat, is duurzaamheid. Doordat wij zakendoen met de duurzaamste bedrijven in Limburg, hebben we een ISO 14001 certificatie mogen ontvangen. Maar dat we zo duurzaam mogelijk te werk gaan, betekent niet dat je dit aan de prijs van onze diensten zult merken. Wij doen er alles aan om jou te beste deal te bieden en je een scherpe prijs te garanderen.

schoonmaakbedrijf in sittard

Een flexibel schoonmaakbedrijf

Als schoonmaakbedrijf in Sittard hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Wij snappen dat jouw wensen op het gebied van schoonmaak niet altijd hetzelfde zijn. Het is dan ook mogelijk om bij ons een flexibel pakket te nemen wanneer je voor een van onze diensten kiest. Met dit flexibel pakket maken we het mogelijk dat je kunt op- of afschalen als je daar behoefte aan hebt. Zo proberen we altijd met je mee te bewegen. Wil je meer weten over ons of ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht? Op onze website vind je alle informatie! Wij van Blankers Schoon zijn in ieder geval dichtbij, deskundig en duurzaam voor alle schoonmaakdiensten waar jij op zoek naar bent.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven