Dichtbij, deskundig, duurzaam

Industrieel schoonmaak

De partner voor industrieel schoonmaak

Ben je op zoek naar een bedrijf voor industrieel schoonmaak? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Een industriële omgeving schoonmaken vergt andere kennis en vaardigheden dan standaard schoonmaakklussen en dat begrijpen wij als geen ander. Hygiëne en veiligheid staan voorop, of het nu gaat om food of non-food bedrijven. Wij nemen graag alles stevig onder handen: van machines, apparatuur tot productiebanden en bedrijfskantines.

De voordelen van uitbesteden

Je industriële ruimte managen en tegelijkertijd hygiënisch schoonhouden is een behoorlijke klus. Wij raden je dan ook aan om het schoonmaken van industrieel materiaal uit te besteden. Blankers Schoon pakt deze klus met beide handen aan en zorgt er graag voor dat jouw bedrijf er piekfijn uit blijft zien. Daarnaast is het belangrijk om jouw werkomgeving veilig en hygiënisch te houden, zeker wanneer jouw bedrijf actief is in de levensmiddelenbranche. Er zijn dan ook tal van richtlijnen die nageleefd moeten worden op het gebied van schoonmaken. Het is belangrijk en geruststellend om een partner in te schakelen die deze regels kent en naleeft. Blankers Schoon ontzorgt je hierin volledig!

Blankers Schoon neemt alle zorgen omtrent schoonmaak graag uit handen. Als expert in de industriële schoonmaak kun je helemaal op onze werkzaamheden en collega’s vertrouwen. Net als wij, ga je hoogstwaarschijnlijk alleen in zee met een partij die je volledig vertrouwt en op wie je ook op de lange termijn kunt bouwen. Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en wat wij kunnen betekenen op het gebied van industrieel schoonmaak.

industrieel schoonmaak
industriele schoonmaak

Wie zijn wij als industrieel schoonmaakbedrijf?

Als schoonmaak- en glazenwassersbedrijf hechten we waarde aan duurzame relaties. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Blankers Schoon speelt hier graag een rol in. Wie je ook bent, iedereen verdient het om een plek op de arbeidsmarkt te vinden die bij hem of haar past en waar kwaliteiten volledig tot uiting komen. Duurzaamheid betekent immers niet alleen oog hebben voor het milieu, maar ook voor de mensen om je heen.

Ons industrieel schoonmaakbedrijf is dan ook in het bezit van het keurmerk PSO-trede 3. Dit houdt in dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons wél kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben en zich bij Blankers Schoon verder kunnen ontplooien. Doordat wij altijd mogelijkheden zien, bloeien zij op en voelen zij zich thuis. Wij voegen dus liever de daad bij het woord dan andersom. Dat betekent maar één ding: aan de slag!

Wie zijn wij nog meer?

Wie zijn wij nog meer? Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat al sinds de jaren ’60 actief is in de schoonmaakbranche. Tot op de dag van vandaag is interieurverzorging onze passie. Iedereen gaat dan ook met plezier en een glimlach naar het werk. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Als regionaal bedrijf houden we onze werkzaamheden graag persoonlijk en dicht in de buurt. Zo kunnen we meteen aan de slag wanneer jij ons belt voor een opdracht. Dichtbij, deskundig en duurzaam; dat is Blankers Schoon!

Industrieel schoonmaakbedrijf inhuren? Kies Blankers Schoon

Blankers Schoon kijkt er naar uit om voor jou aan de slag te gaan. We zijn niet alleen een industrieel schoonmaakbedrijf, maar staan ook voor je klaar wanneer we jouw kantoorpand onder handen moeten nemen, of een industriële reiniging moeten uitvoeren. Ben je verantwoordelijk voor een zorginstelling en zie je er graag op toe dat jouw patiënten in een schone en hygiënische omgeving kunnen verblijven? Dan is Blankers Schoon de juiste partner voor deze klus. Zoals we reeds aangaven, leggen we het liefst de nadruk op een persoonlijke en duurzame relatie met onze klanten, maar uiteraard kunnen wij ook aantonen dat wij daadwerkelijk het juiste bedrijf zijn voor jouw schoonmaakklus. Wij hebben de volgende certificaten in ons bezit:

industriele schoonmaak

Aan de slag

Hoe gaan wij te werk? Hier is eigenlijk niet veel uitleg bij nodig. Vul op onze website het contactformulier in of benader ons via mail. Doorgaans nemen we binnen 48 uur contact met je op over de mogelijkheden. Wil je dat we zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan? Bel ons op 0495 – 535037 en wij kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven