Dichtbij, deskundig, duurzaam

Industrieel reinigen

Kies voor Blankers Schoon

Werk je in de industriële sector? Dan is het belangrijk dat je jouw bedrijfspand en materialen regelmatig industrieel laat reinigen. Wij van Blankers Schoon kunnen jou daarbij helpen. Wij zijn namelijk een professioneel schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant en Limburg. We bieden verschillende schoonmaakdiensten aan in meerdere sectoren, waaronder industriële omgevingen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige werknemers kunnen wij industrieel reinigen in elk industrieel pand. Van machinebouw en chemie tot verpakkingsindustrie en voedselverwerkers, wij weten precies hoe wij deskundig en vooral veilig aan de slag kunnen gaan. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw bedrijf zowel van binnen als van buiten tot in de kleinste hoekjes schoon is. Meer weten over ons of de diensten die wij aanbieden? Klik op de knop hieronder!

Industrieel schoonmaak
industrieel reinigen

Wat is het industrieel reinigen van jouw bedrijfspand?

Het industrieel reinigen van het bedrijfspand zorgt ervoor dat alle werknemers van jouw bedrijf in een veilige, maar vooral schone werkomgeving efficiënt te werk kunnen gaan. Blankers Schoon is een professioneel schoonmaakbedrijf waar je op kunt vertrouwen. Zo nemen wij graag de dagelijkse schoonmaak, glas- en gevelreiniging, specialistische reiniging en andere facilitaire diensten van jouw bedrijfspand voor onze rekening. We vinden een persoonlijke aanpak enorm belangrijk, daarom voeren wij onze diensten dan ook altijd op maat uit. Wij kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft op het gebied van industrieel reinigen.

Het schoonmaken van een bedrijf in de industriële sector is niet zomaar iets, het vereist kennis en ervaring. Blankers Schoon heeft de juiste certificeringen en keurmerken, zo garanderen wij dat ons personeel weet wat het doet en alle schoonmaakwerkzaamheden op een deskundige manier uitvoert. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan graag zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Waarom industrieel laten reinigen?

Waarom is het verstandig om jouw bedrijfspand industrieel te laten reinigen?

Allereerst is het laten reinigen van een werkomgeving enorm belangrijk voor alle werknemers. Zo zorg jij er als werkgever namelijk voor dat ze in een schone en veilige omgeving kunnen werken. Hierdoor kunnen gezondheidsproblemen of werkongevallen voorkomen worden. Ook zorgt een schone werkomgeving voor een hogere productiviteit, iets waar je als werkgever weer blij van wordt.

Daarnaast is het als bedrijf in de industriële sector belangrijk dat je aan verschillende wet- en regelgevingen voldoet. Door je bedrijfspand regelmatig industrieel te laten reinigen, ben je er zeker van dat je aan alle eisen voldoet. Andere voordelen van het professioneel laten reinigen van je bedrijfspand is dat het er beter uitziet voor klanten en eventuele bezoekers. Een schoon pand heeft tevens een langere levensduur. Kortom, het industrieel laten reinigen van een werkomgeving heeft vele voordelen die jouw bedrijf alleen maar, zowel van de binnen- als buitenkant, zullen verbeteren.

Blankers Schoon voor het industrieel reinigen van bedrijven

Bij Blankers Schoon kun je terecht voor de industriële schoonmaak en meer. Maar waarom kies je voor Blankers Schoon? Daar hebben wij het antwoord op! Wij zijn al jarenlang actief in de schoonmaakbranche, hierdoor kunnen wij goed inschatten wat jij als bedrijf nodig hebt. We vinden het belangrijk dat ieder pand zo goed mogelijk wordt schoongemaakt of onderhouden, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak.

Naast dat wij alleen werkzaam zijn in de regio Noord- Brabant en Limburg, vinden we het ook belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten als jij ons inschakelt voor het industrieel reinigen van een bedrijfspand. Zo garanderen wij dat we altijd snel reageren wanneer je contact met ons opneemt. Daarnaast komen wij altijd tot in detail voorbereid bij jou op locatie. Wij stellen ons op als een makkelijke gesprekspartner. Kan er iets beter of wil je bepaalde zaken liever iets anders uitgevoerd hebben? Dat is geen probleem! Wij passen ons graag aan naar jouw bedrijf of wensen!

reinigen industrieel

Aan de slag

Meer weten over industrieel reinigen of een van onze andere diensten? Dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen op onze website. Nadat je een offerte hebt aangevraagd, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na een telefonische intake bieden we jou een scherpe prijs. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons op locatie. Wij hopen in ieder geval dat we jou binnenkort helpen door middel van een van onze diensten!

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven