Dichtbij, deskundig, duurzaam

Glazenwassersbedrijf

Maak kennis met Blankers Schoon

Ben je op zoek naar een glazenwassersbedrijf met een professionele en persoonlijke aanpak? Dan ben je hier op de juiste plek! Blankers Schoon maakt van jouw schoonmaakproblemen verleden tijd. Door decennia aan werkervaring weten wij precies wat er nodig is om de ramen van jouw bedrijf of instantie schoon te maken en schoon te houden. Inmiddels heeft al een groot aantal bedrijven de juiste keuze gemaakt door op Blankers Schoon te vertrouwen. Omdat geen enkel pand hetzelfde is, en elk bedrijf een ander schoonmaakprobleem heeft, gaan wij graag met jou in gesprek voordat we beginnen. Samen met jou maken we een plan om jouw bedrijf er weer piekfijn uit te laten zien en tegelijkertijd kijken we uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking!

Osmose water
Osmose water

Hoeveel betaal ik voor de services van Blankers Schoon?

Als hoog aangeschreven schoonmaak- en glazenwassersbedrijf doen wij alles op maat, onze offertes zijn hier geen uitzondering op. Via het formulier op onze website kun je contact met ons opnemen. Binnen 48 uur ligt er een offerte voor je klaar! Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Als je ons belt, proberen wij al je vragen te beantwoorden zodat je direct duidelijkheid krijgt. Wij beloven een service op maat en dan bedoelen wij ook écht op maat!

Waarom kiest je concurrentie voor Blankers Schoon?

Blankers Schoon onderscheidt zich op verschillende gebieden. Eén daarvan is het uitgebreide aanbod aan diensten waarvoor je ons kunt inschakelen. Wij zijn immers meer dan een glazenwassersbedrijf alleen. Onze uiteenlopende diensten kun je onderverdelen in de volgende categorieën:

  • Dagelijkse schoonmaak
  • Glas- en gevelreiniging
  • Specialistische reiniging
  • Facilitaire diensten
  • One-stop shopping

Je bedrijf of organisatie kan op zoek zijn naar een schoonmaker die enkel de vloer schoonmaakt. Uiteraard is daar niks mis mee. Bij Blankers Schoon geloven wij echter in een totaaloplossing. Wij gaan graag een gesprek met je aan, drinken samen een kop koffie en kijken hoe wij invulling kunnen geven aan jouw wensen en behoeften op het gebied van schoonmaak. We zijn immers meer dan een glazenwassersbedrijf, we zijn een sparringpartner.

Wij bieden talloze verschillende diensten aan en voeren deze werkzaamheden met maximale efficiency uit. Door decennia aan ervaring zijn wij specialist geworden in alles wat met glasbewassing, industriële reiniging of schoonmaak te maken heeft. Natuurlijk moet je het resultaat met eigen ogen zien, maar onze certificeringen bewijzen dat wij de kwaliteit leveren die je zoekt. Benieuwd in welke sectoren wij onze schoonmaakwerkzaamheden verrichten? Lees dan vooral even verder!

In deze sectoren zijn wij werkzaam

Het is belangrijk om voorop te stellen dat wij als schoonmaak- en glazenwassersbedrijf in elke sector schoonmaken. Staat jouw sector er niet tussen? Ook dan gaan we graag de uitdaging aan. Je kunt er echter al zeker van zijn dat wij dat wij raad weten met schoonmaak in de volgende sectoren:

  • Industriële omgevingen
  • Onderwijsinstellingen
  • Zorginstellingen

Het glazenwassersbedrijf dat jij zoekt

Hoewel wij ook zeer zeker een flexibel schoonmaakplan inzetten bij een kantoorpand, vragen bovenstaande sectoren om een specifieke aanpak. Kijk bijvoorbeeld naar de industriële sector. Onze vakspecialisten die naar de industriële sector gaan, zijn VCA** gecertificeerd en zijn bekend met allerlei soorten bedrijven. Van chemie-industrie tot en met verpakking en voedselverwerking, zij weten precies hoe ze daar veilig moeten werken. Naast de veiligheid borgen wij uiteraard de kwaliteit.

Daarnaast is in de zorg extra oplettendheid nodig vanwege de kwetsbaarheid van de aanwezige patiënten of ouderen. Dit realiseert ons gespecialiseerd personeel zich maar al te goed. Zo zal er oog zijn voor desinfectie, preventie en het naleven van protocollen. Met onze jaren aan ervaring in ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg weten wij als schoonmaak- en glazenwassersbedrijf precies hoe we jou het beste kunnen en moeten helpen! Ben je dus op zoek naar een glazen wasser in Limburg of Brabant? Neem dan contact op!

Glazenwassersbedrijf onderwijsinstellingen

Tenslotte zijn wij ook meer dan bekend met de schoonmaak en glasbewassing van onderwijsinstellingen, zowel middelbare scholen als universiteiten. Door het grote aantal leerlingen is de vervuilingsgraad daar vaak hoog. Daarom is het dus nodig om als instelling een langdurig consistent schoonmaakplan op te stellen, anders heeft viezigheid jouw bedrijfspand in zijn greep. Wij helpen je graag om dit gepersonaliseerde plan op te stellen. Dit doen we niet alleen, maar juist in onze samenwerking staan we sterk. Sta jij ook sterk samen met Blankers Schoon?

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven