Dichtbij, deskundig, duurzaam

Glazenwasser in Limburg

Ben je op zoek naar een professionele glazenwasser in Limburg die de ramen van jouw bedrijfspand kan schoonmaken? Dan ben je bij Blankers Schoon op de juiste plek. Wij zijn namelijk een professioneel schoonmaakbedrijf dat je kunt inschakelen voor onder andere het schoonmaken van ramen. Met ons aanbod van meerdere diensten willen wij zo veel mogelijk bedrijven in Limburg en Noord-Brabant ondersteunen bij de reguliere schoonmaak. Naast dat je ons kunt inschakelen als glazenwasser in Limburg, voeren wij ook graag specialistische reinigingen of andere facilitaire diensten uit voor jouw bedrijf. Het maakt niet uit in welke bedrijfssector je actief bent, door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt. Wil je meer weten over ons als glazenwasser in Limburg of wil je een offerte op maat? Neem dan een kijkje op onze website!

glazenwasser limburg

Waarom een glazenwasser inschakelen?

Het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden aan een schoonmaakbedrijf in Limburg zorgt ervoor dat jouw bedrijfspand op een deskundige manier wordt onderhouden. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw bedrijf er zowel van binnen als buiten netjes en onderhouden uitziet en een goede indruk achterlaat bij klanten, partners en bij het personeel. Door een gevelreiniger in Limburg je ramen schoon te laten maken en je gevel te laten onderhouden, ziet niet alleen alles er representatief uit. Blankers Schoon kan jouw pand regelmatig schoonmaken, waardoor je kunt genieten van een langere levensduur, hogere waarde en lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

Onze glazenwassers gaan altijd deskundig te werk. Dit betekent dat zij hun werkzaamheden zo veilig mogelijk uitvoeren. Zij maken gebruik van de juiste techniek en apparatuur, waardoor ze zelfs moeilijk bereikbare ramen schoon kunnen maken. Dankzij onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf gaan onze werknemers altijd efficiënt te werk. Deze efficiënte aanpak zorgt niet alleen voor een schoon bedrijfspand, het heeft ook een voordelig kostenplaatje. Een win-winsituatie dus!

glazenwassers limburg

Blankers Schoon inschakelen als glazenwasser in Limburg

Blankers Schoon is al jaren dé glazenwasser in Limburg. Als schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk dat we deskundig te werk gaan. De werkzaamheden die wij voor jouw bedrijf zullen uitvoeren, doen wij zo goed mogelijk. Wij hechten veel waarde aan maatwerk, waardoor we uiteindelijk jou op een persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Als glazenwasser verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud en zelfs schilderwerk. Waarom wij anders zijn dan alle andere glazenwassers in Limburg? Wij zorgen ervoor dat wij altijd snel reageren en handelen. Wanneer jij ons belt, hoef je nooit lang te wachten op een antwoord. Daarnaast garanderen wij dat we altijd snel ter plaatse zijn. Heb je voor ons gekozen als glazenwasser om jouw bedrijf een verzorgde uitstraling te geven? Dan gaan wij tot in de puntjes voorbereid bij jou aan de slag. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd en professioneel, waardoor alle werkzaamheden op een deskundige wijze worden uitgevoerd.

De kosten voor een glazenwasser in Limburg


De kosten voor een glazenwasser in Limburg zijn compleet afhankelijk van jouw situatie. Wil je graag weten hoeveel het gaat kosten om ons als schoonmaakbedrijf in te schakelen? Neem dan even een kijkje op de website. Via onze site kun je namelijk vrijblijvend een offerte aanvragen. Nadat je hebt aangegeven waarmee we je kunnen helpen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tijdens een telefonische intake geven we je meer duidelijkheid over het kostenplaatje. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om bij ons op locatie langs te komen. De koffie staat al voor je klaar!

Wij bieden als glazenwasser in Limburg onze diensten voor een scherpe prijs aan. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Zo bezitten wij als schoonmaakbedrijf meerdere certificeringen en keurmerken. Hiermee bewijzen wij dat we altijd voldoen aan onder andere de algemene arbo-regels en de eisen van de internationale norm van het kwaliteitsmanagementsysteem.

glazenwassersbedrijf limburg

Onze diensten als professioneel schoonmaakbedrijf

Als professioneel schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk dat we zo veel mogelijk bedrijven ondersteunen bij het schoonmaken en onderhouden van het bedrijfspand. Daarom zijn wij meer dan alleen een glazenwasser in Limburg. Omdat wij in verschillende sectoren werkzaam zijn, weten wij precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo is het mogelijk om aan ons de reguliere schoonmaak van een kantoorpand aan ons uit te besteden, maar wij gaan net zo graag aan de slag met een specialistische reiniging bij een zorginstelling. Wil je meer weten over onze diensten? Of welk van deze diensten het best bij jouw behoeftes past? Je leest er meer over op deze pagina.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven