Schoonmaakbedrijf Limburg

Dichtbij, deskundig & duurzaam

Op zoek naar een schoonmaakpartner?

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Limburg of Brabant dat meer doet dan schoonmaken alleen? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Wij gaan namelijk altijd met een glimlach aan de slag en weten elk schoonmaakprobleem op te lossen. Met ons kun je namelijk sparren over al jouw wensen en ideeën op het gebied van schoonmaak. Schoonmaken is namelijk meer dan het verwijderen van vlekjes. Wij bieden totaaloplossingen zodat jouw pand er altijd spik en span uitziet. Hoe wij dat doen? Wij vertellen je er graag meer over.

Schoonmaakbedrijf Limburg

Innoveren als succesvol schoonmaakbedrijf

Wij zijn al bijna 60 jaar actief in de schoonmaakbranche en ons motto is nog steeds: dichtbij, deskundig en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat we tot op de dag van vandaag de beste service kunnen leveren. Op de volgende manieren zie je ons motto ook daadwerkelijk terug in de praktijk.

Dichtbij en deskundig

Als schoonmaakbedrijf in Zuid Limburg vinden we het belangrijk om altijd in de buurt te zijn. Zo kun je altijd een beroep op ons doen als je onze hulp nodig hebt. Wij kiezen er dan ook bewust voor om ons te focussen op de regio Brabant en Limburg. Op deze manier kunnen we snel reageren en actie ondernemen. Bel je ons vandaag voor een klus? Dan kunnen wij morgen al aan de slag.

Onze deskundigheid hebben we op kunnen bouwen door jarenlang ervaring op te doen in de facilitaire dienstverlening en door het leveren van maatwerk. Ons schoonmaakbedrijf in Limburg is al actief sinds 1966, maar hebben altijd vastgehouden aan onze persoonlijke aanpak. Niet elk pand is hetzelfde, dus zijn onze klussen dat ook niet. Wij kijken wat in jouw situatie de beste aanpak is en luisteren natuurlijk ook naar jouw wensen en behoeften.

Schoonmaken Limburg
schoonmaakster Limburg

Duurzaam schoonmaakbedrijf in Limburg

Bij duurzaam moet je denken aan twee dingen: onze medewerkers en de producten die wij gebruiken. Omdat wij heel veel verschillende diensten aanbieden, moeten wij gebruik maken van diverse schoonmaakartikelen. In alle gevallen maken wij de keuze om de producten te kiezen met de minste impact op het milieu. Daarbij zorgen wij er ook voor dat we een prettige werksfeer creëren voor ons personeel. Is de basis immers goed, dan kunnen zij iedere dag met een glimlach aan de slag. Daarnaast streven we ook naar duurzame samenwerkingen. Wij zijn in te schakelen voor incidentele klussen, maar gaan nóg liever een langdurige samenwerking aan. Zie jij dat ook zitten? Neem dan contact met ons schoonmaakbedrijf in Limburg op!

In deze sectoren werken wij

Eigenlijk is Blankers Schoon van alle markten thuis. Of je nu werkt in een zorginstelling, onderwijsinstelling of de industriële sector; wij pakken elke klus grondig aan. Zorginstellingen en industriële omgevingen vergen natuurlijk een hele specifieke aanpak en zorgvuldigheid. Wij zijn uiteraard op de hoogte van alle hygiëneregels en protocollen. Neem een kijkje op de pagina over onze certificeringen en je zult zien dat wij de betrouwbaarste keuze zijn. Wij zijn bijvoorbeeld in het bezit van een VCA** certificaat, waarmee we kunnen aantonen dat we aan alle regels voldoen op het gebied van veiligheid, milieubescherming en gezondheid.

Naast het VCA** certificaat hebben wij ook de volgende certificeringen in ons bezit:

  • ISO 9001
  • PSO-Trede 3
  • Keurmerk Schoon
  • ISO 14001

Innovatief schoonmaakbedrijf in Limburg

Wij houden vast aan onze kernwaarden, maar wij staan ook open voor nieuwe ontwikkelingen en innovatieve ideeën. Eén hiervan is robotisering. De schoonmaakrobots maken namelijk het werk een stuk aangenamer, zeker de fysiek zwaarder klussen. Ze zijn echter geen vervanging van onze medewerkers, die onvervangbaar zijn. Ze zorgen er juist voor dat de medewerkers hun werk makkelijker kunnen uit kunnen voeren en zich nog meer bezig kunnen houden met het werk dat níet gedaan kan worden door een robot. Heb je ons nodig in Weert, Eindhoven of Maastricht? Wij staan voor je klaar!

schoonmaakbedrijf Limburg

Neem contact op

Wil jij ons schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg? Stuur een mailtje en wij nemen binnen een dag contact met je op. Wil je echter sneller een antwoord? Bel dan gewoon. Heb je nog vragen of wil je uitgebreider de mogelijkheden bespreken? Dan ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in Weert. De koffie staat er altijd voor je klaar!