Dichtbij, deskundig, duurzaam

De 5 garanties van Blankers

Blankers Schoon is jouw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak. Wanneer je met ons samenwerkt, kun je rekenen op een moeiteloze samenwerking. Hieronder ontdek je hoe wij van iedere klus een succes maken.

Altijd flexibel

Ons schoonmaakbedrijf in Limburg staat bekend om zijn flexibiliteit. We passen onze diensten graag aan op jouw specifieke wensen. Ga je verhuizen? Geen probleem, wij verhuizen gewoon met je mee. Heb je op korte termijn een belangrijk evenement en wil je dat jouw pand er piekfijn uitziet? Wij spelen naadloos in op jouw behoefte. Veranderen jouw schoonmaakbehoeften? Laat het ons weten, wij passen ons moeiteloos aan! Het enige wat jij nog hoeft te doen is ons schoonmaakbedrijf inhuren vanuit jouw bedrijf in Limburg of Brabant.

Altijd dichtbij

Waarom zijn wij alleen actief in Limburg en Brabant? Omdat we er waarde aan hechten aan om dichtbij onze klanten te zijn. Wanneer je ons nodig hebt voor een spoedklus, kunnen we snel ter plaatse zijn omdat we regionaal opereren. Werk je in Limburg of Brabant? Bel ons voor een afspraak bij jou op locatie of op ons kantoor in Weert. Samen bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Bij Blankers Schoon staan we namelijk altijd dichtbij onze klanten.

Vlotte en heldere communicatie

Bij Blankers Schoon hechten we ook veel waarde aan een vlotte en duidelijke communicatie, want dit vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Bovendien staan we altijd open voor een goed gesprek en luisteren we graag naar jouw wensen en behoeften. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar jij naar op zoek bent, waardoor we nog sneller het beste schoonmaakplan voor jou op maat maken.

Duurzaamheid

Een schoonmaakbedrijf in Limburg dat zich bezighoudt met duurzaamheid? Bij Blankers Schoon maken we het mogelijk. Hoe we dat doen? Ten eerste werken we met milieuvriendelijke producten. Maar duurzaamheid betekent voor ons meer dan dat. We geven onze medewerkers persoonlijke aandacht waardoor ze zich prettig en gewaardeerd voelen.  Ook zorgen we ervoor dat ze kunnen werken met hoogwaardige materialen en besteden we aandacht aan ergonomie. Met ons eigen vitaliteitsprogramma zorgen we ervoor dat ze zich fit en vitaal blijven voelen. Ook werken we graag met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met een gedegen opleiding en voldoende begeleiding krijgen zij de kans om te groeien en te bloeien in hun werk. Hierdoor gaan al onze medewerkers met plezier aan de slag.

Op maat gemaakt schoonmaakplan

Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat elke klus anders is voor ons. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf er zowel van binnen als van buiten verzorgd uitziet, bespreken we uitgebreid jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt schoonmaakplan op. Zoals eerder vermeld, passen we ons naadloos aan. Wil je bijvoorbeeld niet alleen interieurverzorging, maar ook iemand die jouw gevel of ramen reinigt? Geen probleem bij Blankers!

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven