Dichtbij, deskundig, duurzaam

Gevelreiniging in Limburg

De partner voor gevelreiniging

Wil je een bedrijf inschakelen voor gevelreiniging in Limburg? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Vanwege onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij dé partner om deze klus te klaren. Wij vinden een persoonlijke samenwerking enorm belangrijk, daarom werken wij alleen op een steenworp afstand van onze klanten in Brabant en Limburg. Zo garanderen wij tijdens onze samenwerking korte lijnen en een snelle en accurate aanpak!

Als professioneel schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie er zowel van binnen als van buiten schoon en verzorgd uitziet. Daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor gevelreiniging in Limburg, maar ook voor een reguliere schoonmaak, specialistische reiniging en glasreiniging. Wil je meer weten over onze diensten of onze persoonlijke werkwijze? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Vind je niet wat je zoekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

glazenwasser heerlen

Onze vijf garanties voor gevelreiniging in Limburg

Blankers Schoon vindt het belangrijk dat gevelreiniging in Limburg zo goed en professioneel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij zijn flexibel in onze werkzaamheden en als het nodig is, doen wij er alles aan om tot een oplossing te komen. Met onze snelle service, korte communicatielijnen en persoonlijke aanpak, bieden wij scherp geprijsde, op maat gemaakte oplossingen.

Omdat wij ons werkveld bewust klein houden, zijn wij altijd dichtbij. Waar je bedrijf ook gevestigd is, van Maastricht, Weert tot Brunssum, als schoonmaakbedrijf in Limburg reageren wij snel en zorgen wij dat we zo snel mogelijk op jouw locatie zijn. Wij maken graag heldere afspraken met onze klanten en houden de lijnen tussen ons en onze klanten zo kort mogelijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent wanneer je ons inschakelt voor de reiniging van een gevel of glasbewassing in Heerlen. Door onze scherpe prijzen kun je er zeker van zijn dat je niet te veel betaalt voor onze diensten.

Bij Blankers Schoon vinden we een persoonlijke samenwerking enorm belangrijk. We zijn voor jou als klant altijd bereikbaar. Bovendien zijn we bereid bij te sturen wanneer nodig of gewenst. Ook bij gevelreiniging in Limburg draait het immers om maatwerk. Onze deskundige medewerkers gaan altijd met een glimlach en tot in de puntjes voorbereid bij jou aan de slag.

De werkwijze van Blankers Schoon

Of je nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent, wij bieden onze expertise in gevelreiniging in Zuid Limburg aan iedereen. Wanneer we voor jou aan de slag gaan, laten we niets aan het toeval over. Zo beschikken we altijd over de juiste materialen en middelen. Wij hanteren al sinds 1966 een persoonlijke aanpak en dit heeft ervoor gezorgd dat Blankers Schoon uit kon groeien tot het succesvolle schoonmaakbedrijf dat het nu is.

Behalve dat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke dienstverlening, vinden wij duurzaamheid ook enorm belangrijk. Zo doen wij er alles aan om onze werkzaamheden zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Deze duurzaamheid realiseren wij door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en door het afval zorgvuldig te scheiden.

gevelreiniging limburg

Innovatief schoonmaken

Niet alleen op het gebied van duurzaamheid blijven wij ons als bedrijf vernieuwen, maar ook op het gebied van robotisering. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur werken wij nóg beter en efficiënter. Schoonmaakrobots ondersteunen ons personeel en nemen bijvoorbeeld fysiek zware werkzaamheden over. Wil je meer weten over hoe wij robotisering toepassen? Je leest het op deze pagina.

gevel reinigen limburg

Gevelreiniging in Limburg door Blankers Schoon

Wij zijn al jarenlang partner van vele bedrijven in Noord-Brabant en Limburg. Om goed werk te blijven leveren, hechten wij veel waarde aan de kwaliteit, veiligheid en kennis binnen ons schoonmaakbedrijf. Wij voldoen aan de Arbo-regels op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Daarnaast hebben wij het keurmerk TNO in ons bezit. Dit keurmerk laat zien dat wij op een kwalitatieve manier werkgelegenheid bieden aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Naast een professionele gevelreiniging in Limburg staan ook de kwaliteit van onze werkmaterialen, onze werkwijze en het welzijn van ons personeel hoog in het vaandel.

Professionele en duurzame gevelreiniging in Limburg

Wil je graag Blankers Schoon inschakelen voor gevelreiniging in Limburg? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wanneer je met ons in gesprek gaat over jouw wensen, kunnen wij een op maat gemaakte offerte aanbieden. Zo ben je verzekerd van de scherpste prijs. Eveneens is het mogelijk om via het contactformulier op onze website contact op te nemen.

Wat voor een bedrijf of organisatie je ook bent, wij helpen je graag met een professionele schoonmaak. Door onze brede kennis op het gebied van schoonmaak kunnen wij jou altijd van dienst zijn. Van zorginstellingen tot scholen of kantoren; wij kunnen elke schoonmaakklus aan. Meer weten over ons? Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking bij ons op locatie.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven