Dichtbij, deskundig, duurzaam

Gevelreiniging Brunssum

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Brunssum? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Onze persoonlijke samenwerking vinden wij heel belangrijk, daarom werken wij alleen op een steenworp afstand van onze klanten in Brabant en Limburg. Op deze manier kunnen wij je ook een snelle en accurate aanpak in Brunssum garanderen! Als professioneel schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie zowel van binnen als van buiten schoon en verzorgd uitziet. Daarom kun je bij ons bedrijf niet alleen terecht voor gevelreiniging in Brunssum, maar ook voor schoonmaakonderhoud, glasreiniging en specialistische reiniging. Wil je meer weten over onze diensten of onze persoonlijke werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Blankers Schoon gevelreiniging in Brunssum

Blankers Schoon is er voor iedereen. Of je nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent, wij bieden onze expertise in gevelreiniging in Zuid-Limburg aan voor iedereen. Wij beschikken over de beste materialen en middelen om bij jou aan de slag te gaan. Al sinds 1996 hanteren wij een persoonlijke aanpak en dit heeft ervoor gezorgd dat Blankers Schoon uit kon groeien tot het succesvolle schoonmaakbedrijf dat het nu is.

Naast persoonlijke dienstverlening, hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. Wij zullen er alles aan doen om onze werkzaamheden zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Deze duurzaamheid realiseren wij door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en door afval zorgvuldig te scheiden. Wil je meer weten over hoe wij duurzaamheid realiseren? Lees hier meer!

gevel-maastricht
gevelreinigen maastricht

Kwaliteit van Blankers Schoon

Bij Blankers Schoon hechten wij veel waarde aan verschillende kernwaarden om goed werk te blijven leveren. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit, veiligheid en kennis binnen ons schoonmaakbedrijf. Wij voldoen aan de Arbo-regels op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Daarnaast beschikken we over het PSO-ladder certificaat trede 3, de hoogste trede. Met dit certificaat tonen we aan dat wij bovengemiddeld op duurzame wijze bijdragen aan sociaal ondernemerschap. We doen dit door het creëren van betekenisvolle banen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit keurmerk toont aan dat wij op een kwalitatieve manier werkgelegenheid bieden aan mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Naast een professionele gevelreiniging in Brunssum, staan de kwaliteit van onze werkmaterialen, onze werkwijze en ons personeel hoog in het vaandel.

De gevelreiniging specialist in Limburg

Wil je graag Blankers Schoon inschakelen voor gevelreiniging in Brunssum? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Als je met ons in gesprek gaat over jouw wensen, kunnen wij een op maat gemaakte offerte aanbieden. Met deze methode ben je altijd verzekerd van de scherpste prijs voor kwaliteitsdiensten. Voor een persoonlijke kennismaking bij ons op locatie is het mogelijk om via het contactformulier op onze website contact op te nemen. 

In welke type bedrijf of branche je ook werkt, wij helpen je graag met een professionele schoonmaak. Door onze brede kennis op het gebied van schoonmaak kunnen wij jou altijd van dienst zijn. Van zorginstellingen tot scholen of kantoren; wij kunnen elke schoonmaakklus aan!

gevelreiniging maastricht

Onze garanties voor gevelreiniging in Brunssum

Blankers Schoon vindt het belangrijk dat gevelreiniging in Brunssum zo goed en professioneel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij zijn flexibel in onze werkzaamheden en werken oplossingsgericht.  Wij bieden altijd een uitgebreide service: persoonlijke aanpak, snelle service, korte communicatielijnen, op maat gemaakte oplossingen en scherpe prijzen.

Door ons bewuste en kleine werkveld zijn wij altijd dichtbij jouw bedrijf of organisatie. Waar je bedrijf ook gevestigd is, wij reageren snel en zorgen dat wij zo snel mogelijk op jouw locatie zijn. Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken met onze klanten en houden de communicatielijnen kort. Op deze manier weet jij altijd waar je aan toe bent als je ons inschakelt voor het periodiek reinigen van een gevel of een reguliere binnen schoonmaak. Dankzij onze scherpe prijzen, kun je er zeker van zijn dat je niet te veel betaalt voor gevelreiniging in Brunssum of andere diensten.

Schoonmaken is maatwerk en voor maatwerk plannen we altijd een persoonlijk gesprek. Wij vinden een persoonlijke aanpak enorm belangrijk. Voor jou als klant zijn we ook altijd bereikbaar. Bovendien zijn wij bereid om bij te sturen wanneer dit nodig of door jou gewenst is. Bij gevelreiniging in Brunssum draait alles om maatwerk. Onze ervaren deskundige medewerkers gaan altijd met een glimlach en tot in de puntjes voorbereid bij jou aan de slag.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven