Dichtbij, deskundig, duurzaam

Gevelreiniging Weert

Blankers Schoon is hét professionele schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Weert. Wat ons bedrijf zo uniek maakt is dat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke en vlekkeloze samenwerking. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een klein werkveld in Brabant en Limburg. Op deze manier kunnen wij iedereen van een snelle en kwalitatieve aanpak in Weert en omstreken voorzien!

Bij Blankers Schoon begrijpen we dat het pand van jouw bedrijf of organisatie de eerste indruk maakt op bezoekers. Daarom vinden wij het belangrijk dat zowel het interieur als het exterieur van jouw bedrijfsruimte er schoon en verzorgd uitzien. Bij ons kun je niet alleen terecht voor gevelreiniging in Weert, maar ook voor andere diensten zoals schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, facilitaire diensten en glasreiniging. Meer informatie over onze diensten of persoonlijke werkwijze kun je vinden op onze website.

Gevelreiniging in Weert door Blankers Schoon

Blankers Schoon staat klaar voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Onze expertise in schoonmaakdiensten strekt zich uit over Limburg en Brabant en is toegankelijk voor iedereen. Blankers Schoon beschikt over de beste materialen en middelen om bij jou aan de slag te gaan. Je belt, appt of mailt ons en een dag later is het geregeld. Deze persoonlijke, snelle aanpak hanteren wij al sinds 1996 en dit heeft ervoor gezorgd dat Blankers Schoon uit kon groeien tot het succesvolle schoonmaakbedrijf dat het nu is.

Bij Blankers Schoon vinden we duurzaamheid ook erg belangrijk, naast een persoonlijke en snelle dienstverlening. Wij bieden onze diensten namelijk zo duurzaam mogelijk aan. Deze kernwaarde realiseren wij door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en afval zorgvuldig te scheiden, daarom zijn wij als bedrijf ISO 14001 gecertificeerd. Dit betekent dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan deze internationale norm. Wil je meer lezen over hoe Blankers Schoon duurzaamheid realiseert? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Kernwaarden van Blankers Schoon

Bij Blankers Schoon hechten wij veel waarde aan verschillende kernwaarden om werk van hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren. De kernwaarden van Blankers Schoon zijn: kwaliteit, veiligheid en kennis. Wij voldoen aan alle Arbo-regels op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Daarnaast beschikken wij over het PSO-ladder certificaat trede 3, de hoogste trede. Dit certificaat toont aan dat wij bovengemiddeld op duurzame wijze bijdragen aan sociaal ondernemerschap. Blankers Schoon biedt betekenisvolle banen aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor zij nieuwe kansen krijgen. Dit keurmerk toont aan dat wij op een kwalitatieve manier werkgelegenheid bieden aan mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Naast een professionele gevelreiniging in Weert, staan de kwaliteit van onze werkmaterialen, onze werkwijze en ons waardevolle personeel hoog in het vaandel.

Gevelreiniging in Weert door Blankers Schoon

Wil jij Blankers Schoon inschakelen voor gevelreiniging in Weert? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vervolgens gaan we in gesprek over jouw wensen en bieden wij een op maat gemaakte offerte aan. Met deze unieke methode ben je altijd verzekerd van de scherpste prijs voor onze kwaliteitsdiensten. Wil je liever direct een persoonlijke kennismaking bij ons op locatie? Maak dan via het contactformulier op onze website een afspraak.

Ongeacht het type bedrijf of organisatie dat je hebt, wij helpen je graag met een professionele schoonmaak! Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis op het gebied van schoonmaak en kunnen wij jou altijd van dienst zijn. In alle sectoren van zorginstellingen, winkels, bedrijfspanden of kantoren: Blankers Schoon kan elke schoonmaakklus aan!

industrieel schoonmaak

De garanties van Blankers Schoon voor gevelreiniging in Weert

Bij Blankers Schoon garanderen we hoogwaardige service en kwaliteit. We begrijpen het belang van betrouwbaarheid en streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Daarnaast maakt onze flexibiliteit ons breed inzetbaar en we werken oplossingsgericht door samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Blankers Schoon biedt altijd een uitgebreide service: korte communicatielijnen, op maat gemaakte oplossingen, persoonlijke aanpak, kwalitatieve werkzaamheden en scherpe prijzen.

Wij hebben bewust gekozen voor een klein werkveld, waardoor wij altijd dichtbij jouw bedrijf en organisatie zijn. Waar je bedrijf ook gevestigd is, wij reageren snel en zijn zo snel mogelijk op jouw locatie. Daarnaast werken wij met korte communicatielijnen en heldere afspraken. Op deze manier weet jij altijd precies waar je aan toe bent, of je ons nu inschakelt voor een reguliere schoonmaak of een gevelreiniging. Onze laatste garantie is dat wij altijd de scherpste prijzen aanbieden, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je niet te veel betaalt voor gevelreiniging in Weert of een van onze andere diensten.

Het schoonmaken van jouw omgeving zien wij als maatwerk en daarom plannen we altijd een persoonlijk gesprek in om jouw wensen te bespreken. Wij zijn een toegankelijke gesprekspartner en voor jou als klant altijd bereikbaar. Wij voeren natuurlijk het gevraagde werk uit, maar denken ook mee en zijn bereid om bij te sturen wanneer dit nodig of door jou gewenst is. Bij gevelreiniging in Weert staan onze ervaren deskundige medewerkers altijd met een glimlach klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Deze persoonlijke werkwijze is wat ons differentieert van onze concurrenten.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven