Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf in Maastricht

Op zoek naar een schoonmaakpartner?

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht? Zoek dan niet verder en vertrouw op de kennis en kunde van Blankers Schoon. Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Als professional in de facilitaire dienstverlening hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wij zijn dan ook niet voor niets al jarenlang hét schoonmaakbedrijf in Brabant en Limburg. Wil je meer over ons weten? Neem dan gerust een kijkje op onze website en lees waarom Blankers Schoon de partner is die jij zoekt.

schoonmaak maastricht

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht

Blankers Schoon biedt meerdere diensten aan op het gebied van schoonmaak. Je kunt ons inschakelen voor een dagelijkse schoonmaak en desinfectie, maar ook voor andere klussen. Hierbij kun je denken aan glas- en gevelreiniging en specialistische reiniging zoals industriële reinigingen, vloeronderhoud, dieptereinigingen, calamiteitendiensten en het reinigen van zonnepanelen. Hoe we dat doen? Met een schoonmaakplan op maat!

We vinden het belangrijk dat wat we doen, ook goed wordt gedaan. Blankers Schoon past de werkzaamheden aan jouw situatie, wensen en behoeften aan. Zodra we alles met je doorgesproken hebben, zullen onze ervaren medewerkers aan de slag gaan. Hoe wij ons onderscheiden van alle andere schoonmaakbedrijven in Maastricht? Door onze snelle communicatie en reactie, maar ook door onze hands-on mentaliteit. Zodra jouw aanvraag binnen is, staan wij al voor je klaar!

schoonmaakbedrijf maastricht

Op zoek naar een schoonmaakster in Maastricht?

Zoekt jouw bedrijf nog een professionele schoonmaakster in Maastricht? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Wij leveren onze diensten aan organisaties in de zorg, industrie, kantoren en scholen. Door onze flexibiliteit en ervaring weten wij precies wat bedrijven in bepaalde sectoren nodig hebben. Desondanks gaan wij natuurlijk aan de slag op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt ons ook inschakelen als schoonmaakbedrijf in Eindhoven, voor een industriële schoonmaak, als glazenwasser in Maastricht of gevelonderhoud, bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Met de keurmerken en certificaten die wij als schoonmaakbedrijf in Maastricht bezitten, kunnen wij in elke sector kwaliteit garanderen. Zo voeren we altijd onze werkzaamheden uit volgens de Arbo-regels op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Ook bezitten we het Keurmerk Schoon, hiermee laten we zien dat wij kwaliteit leveren en dat jij op ons kunt vertrouwen. Wil je meer weten over onze certificaten? Neem dan hier een kijkje!

De beste onder schoonmaakbedrijven Maastricht

Als een van de beste schoonmaakbedrijven in Maastricht zijn wij altijd dichtbij, deskundig en duurzaam. Dat wij alleen in Brabant en Limburg bedrijven van dienst zijn, is een bewuste keuze. Doordat wij regionaal opereren, kunnen wij namelijk een persoonlijke aanpak realiseren. Daarnaast kunnen wij ook een hoge reactiesnelheid garanderen en zijn wij altijd snel bij jou op locatie. Dit is immers handig wanneer je met een acuut probleem te maken hebt.

Waar wij echter het meest over te spreken zijn, zijn onze werknemers. Zij verschijnen altijd met een glimlach op hun werk. Blankers Schoon wordt niet voor niets gezien als een fijne en betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Innoveren als succesvol schoonmaakbedrijf

Blankers Schoon vindt het belangrijk om te blijven innoveren. Dit is dan ook precies wat wij doen. Naast dat wij werken met milieuvriendelijke materialen en middelen, maken wij ook gebruik van robotisering. Deze schoonmaakrobots worden ingezet om onze werknemers te ondersteunen bij de iets zwaardere werkzaamheden. Zo omarmen wij de toekomstige technologische trends met open armen.

Als een van de beste schoonmaakbedrijven in Maastricht vinden wij het welzijn van ons personeel erg belangrijk. Hier willen we aan bijdragen door goede arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en groeimogelijkheden te faciliteren. Hiermee zorgen we dus ook dat wij de kwaliteit die je van ons mag verwachten, blijven leveren. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak? Schakel dan de hulp in van Blankers Schoon.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven