Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf nabij Eindhoven

Kies voor Blankers Schoon

Wanneer je een bedrijf zoekt in de buurt van Eindhoven dat alles weet van kantoren, collegezalen, zorginstellingen of ontvangstruimtes schoonmaken, dan zoek je Blankers Schoon. Van binnen, én van buiten maken we alles brandschoon. Elk project is anders en jullie ruimte wordt dus ook voorzien van maatwerk. Hoe we dit doen? Dat zie je hieronder. Wil je een overzicht van wat Blankers Schoon zoal voor jouw ruimte kan doen? Lees dan vooral verder!

Hoe gaan wij te werk?

Als toonaangevend schoonmaakbedrijf nabij Eindhoven gaan wij uiterst persoonlijk te werk. Wij zijn bewust geen landelijk concern maar kiezen voor een persoonlijke benadering van de schoonmaak van jouw ruimte. Sinds 1966 maken wij plekken gewoon mooier. Onze missie is om een deskundige, duurzame schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven in de regio. Dichtbij, deskundig & duurzaam is dan ook ons motto. Mensgericht met persoonlijke aandacht voor onze werknemers en onze klantrelaties. Wij komen al jaren over de vloer bij opdrachtgevers in zowel Brabant als Limburg en zijn we inmiddels een vaste partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Naast een persoonlijke aanpak zijn wij eveneens sterk in een langdurige strategische samenwerking. Blankers Schoon is dus niet zomaar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Eindhoven!

schoonmaak Eindhoven
schoonmaakbedrijf maastricht

Iedereen een kans

Zoals we al zeiden: duurzaam werken heeft bij Blankers Schoon hoge prioriteit. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Duurzaamheid heeft immers niet alleen betrekking op het milieu, maar ook op de mens. Daarom hebben wij trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Met dit certificaat onderscheiden wij ons aantoonbaar als het gaat om het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee leveren wij op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. Meer informatie over het PSO-Trede 3 keurmerk vindt u hier!

Altijd in de buurt

Of je net gestart bent als klant, of al vaste klant bent voor een maand of decennium, het resultaat is hetzelfde: we helpen je zo snel mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor calamiteiten. Het maakt voor ons niet uit of je in de ochtend of ‘s nachts belt. Door onze regionale organisatie, zijn we altijd bij jou in de buurt. Bij problemen bieden we jou de snelst mogelijke oplossing! Zijn er onverwachts meer mensen nodig voor jouw schoonmaakproject? Dit schoonmaakbedrijf voor Eindhoven heeft met een paar belletjes zó meer mensen op locatie.

Zorginstellingen schoonmaken in Eindhoven

Als schoonmaakbedrijf voeren wij de schoonmaak van uw kantoor in Eindhoven tot in de puntjes uit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in schoonmaak in de zorg. Op een plek waar mensen gezondheidsproblemen hebben en verzorging nodig hebben, heeft de schoonmaak grote invloed op de hygiëne. We besteden dan ook in hoge mate aandacht aan de kwetsbaarheid van de patiënt en daarmee aan de schoonmaak. De bewoners of tijdelijke gasten van de zorg moeten namelijk met extra zorgvuldigheid behandeld worden! Onze zorgschoonmakers hebben dan ook alle kennis in huis met betrekking tot infectiepreventie, over desinfectie, normeringen, preventie en te volgen protocollen in geval van nood.

schoonmaakbedrijf eindhoven

Schoonmaken in de industrie

De industriële sector en de schoonmaakbranche hebben iets gemeen: het is ongelooflijk breed. We zetten onze schoonmaakdiensten dan ook in voor alle takken van de industriële sector in. Van machinebouw en chemie tot de verpakkingsindustrie en etensverwerking. We hebben ruime ervaring met cleanrooms, kantoorruimtes en fabriekshallen. Nogmaals het bewijs dat het inhuren van Blankers Schoon als schoonmaakbedrijf nabij Eindhoven een van de beste keuzes is die je kan maken. Tevens zijn onze medewerkers VCA** gecertificeerd, hiermee nemen we graag nog een zorg weg.

Kantoorschoonmaak

De grootte van het kantoor is voor ons niet relevant, wij leveren maatwerk. Vindt er een wijziging plaats in de werkzaamheden, dan veranderen wij net zo flexibel mee! Al onze werkzaamheden kunnen meegenomen worden in een van onze flexibele pakketten, die volledig op jullie wensen en behoeften wordt ingericht. Lijkt zo’n flexibel pakket jullie wat? Neem dan contact met ons op!

schoonmaakbedrijf eindhoven

Certificeringen

We kunnen wel zeggen dat we kwaliteit leveren, maar dit bewijzen we ook daadwerkelijk. Naast reviews van tevreden klanten hebben we óók nog eens de juiste certificaten. Hieronder vind je een lijst met onze huidige certificeringen:

  • ISO 9001
  • VCA**
  • PSO-Trede 3
  • Keurmerk Schoon
  • ISO 14001

Door deze certificeringen en keurmerken durven wij onszelf een hele goede keus te noemen als jullie toekomstige schoonmaakbedrijf voor Eindhoven!

Interesse?

Toch meer informatie nodig? Geen probleem. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of kom even langs voor een kopje koffie! Als schoonmaakbedrijf zijn we namelijk goed bereikbaar vanaf Eindhoven. Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven