Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf nabij Venray

Kies voor Blankers Schoon

Wil je dat jouw bedrijfspand er zowel van binnen- als buitenkant schoon en verzorgd uitziet? Dan zijn wij als schoonmaakbedrijf in Venray jou graag van dienst! Blankers Schoon is een professioneel schoonmaakbedrijf dat elk bedrijf in welke sector dan ook helpt met de dagelijkse schoonmaak en meer. Doordat wij meerdere diensten aanbieden, kunnen wij jouw bedrijfspand op verschillende manieren schoonmaken en onderhouden. Wil je meer weten over ons als schoonmaakbedrijf in Venray of onze diensten? Neem dan gerust een kijkje op onze website!

Een van de beste schoonmaakbedrijven in Venray

Wij van Blankers Schoon zijn al jarenlang een van de beste schoonmaakbedrijven in Venray. Door onze jarenlange ervaring kunnen we onze diensten verlenen in meerdere sectoren en zijn we breed inzetbaar. Onze werknemers zijn professioneel en betrouwbaar, ze zijn zich dan ook in iedere situatie bewust van veiligheid en hygiëne. Van de zorg en industrie tot kantoorpanden en scholen: Wij weten wat nodig is om jouw omgeving hygiënisch schoon te maken!

Als schoonmaakbedrijf in Venray hebben wij onze zaken op orde. Dit kunnen we dan ook bewijzen met onze certificeringen. Zo bezitten hebben we onder andere een ISO 9001, VCa en keurmerk Schoon. We vinden het belangrijk dat ons personeel altijd professioneel en efficiënt te werk gaat. Daarom zal ons team ook altijd tot in de puntjes voorbereid bij jou op locatie arriveren. Is iets niet naar wens? Dan horen wij dat natuurlijk graag! We hebben als doel om een toegankelijke partner voor onze klanten te zijn en gaan dan ook graag het gesprek met je aan.

schoonmaakbedrijf venray
schoonmaakbedrijf venray

De diensten van Blankers Schoon

Je kunt Blankers Schoon inschakelen voor uiteenlopende klussen op het gebied van schoonmaak en onderhoud van jouw bedrijfspand. Als schoonmaakbedrijf nabij Venray bieden we dan ook meerdere diensten aan. Allereerst doen wij graag de dagelijkse schoonmaak, waaronder schoonmaakonderhoud en desinfecteren. Daarnaast voeren wij ook glas- en gevelreiniging uit. Hieronder vallen bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud en zelfs schilderwerk. Wil je meer weten over onze gevelreiniging in Limburg? Je leest het hier! Ook voor een specialistische reiniging en andere facilitaire diensten zoals ongediertebestrijding, computerreiniging en verhuizingen kun je bij ons terecht.

Kortom, als schoonmaakbedrijf in Venray hebben we een ruim aanbod aan diensten en helpen je we graag, op welke manier dan ook. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de website. Wij kijken samen met jou naar de situatie om aan de hand daarvan aan de slag te gaan met een geheel persoonlijke aanpak.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een schoonmaakbedrijf in Venray?

Blankers Schoon is geen landelijke speler. Wij zijn als schoonmaakbedrijf niet alleen in Venray werkzaam, wij werken in de regio Noord-Brabant en Limburg. Hierdoor kunnen we een persoonlijke aanpak realiseren. We hechten als schoonmaakbedrijf dan ook veel waarde aan een persoonlijke dienstverlening. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Op onze website lees je meer over onze duurzame dienstverlening. Ondanks dat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak, ben je bij ons gewoon verzekerd van de scherpste prijzen.

Wat onze dienstverlening precies kost, is afhankelijk van jouw situatie. Op onze website kun je in ieder geval een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw situatie te bespreken en zo tot een voordelige prijs te komen. Wij snappen dat je als bedrijf niet altijd dezelfde behoeftes hebt. Daarom bieden wij bij onze diensten als schoonmaakbedrijf in Venray een flexibel pakket aan. Door dit flexibel pakket kunnen we met jou mee bewegen. Wil je onze diensten op- of afschalen? Dat is geen enkel probleem! Wij zorgen dat we alleen doen waar jij behoefte aan hebt!

Waarom een schoonmaakbedrijf inschakelen?

Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf in Venray brengt vele voordelen met zich mee. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw bedrijfspand en van de binnen- en buitenkant tot in de puntjes verzorgd uitziet. Dit heeft een positief effect op de productiviteit van je werknemers en de eerste indruk van bezoekers, partners of klanten. Daarnaast is het niet meer nodig om tijd te steken in het zoeken of opleiden van eigen schoonmaakpersoneel. Dit zal veel geld en tijd besparen. Een ander voordeel is dat wij er met onze diensten voor zorgen dat jouw bedrijfspand goed wordt onderhouden en dus een langere levensduur heeft. Kortom, een schoonmaakbedrijf inhuren is zeker de moeite waard. Wil je meer weten over ons of ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Venlo of een schoonmaakbedrijf in Heerlen? Neem dan een kijkje op onze website!

venray schoonmaakbedrijf

Interesse?

Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur. Wij zijn naast een schoonmaakbedrijf ook in te zetten als glazenwasser in Limburg.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven