Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf in Heerlen

Kies voor Blankers Schoon

Waar jouw bedrijf zich ook bevindt en wat jouw specialisatie ook is, Blankers Schoon kan elke schoonmaakklus aan. Al sinds 1966 zijn wij dé betrouwbare partij in Limburg en Noord-Brabant op het gebied van schoonmaak. Na bijna 60 jaar zijn wij nog altijd de makers van mooi en gaan we graag voor je aan de slag als schoonmaakbedrijf in Heerlen en omstreken.

Hoe gaat Blankers Schoon te werk?

Wanneer je op zoek bent naar een standaard schoonmaakbedrijf in Heerlen, raden wij je aan om nog verder te zoeken. Blankers Schoon is namelijk méér dan een schoonmaakbedrijf in Heerlen. Onze medewerkers zijn betrouwbare professionals en weten alles op het gebied van schoonmaken. Zij hoeven haast niet meer te vragen wat er schoongemaakt of gereinigd moet worden, want door de jarenlange ervaring weten zij direct wat er moet gebeuren.

Uiteraard bespreken wij aan het begin van onze samenwerking waar jouw wensen en behoeften liggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven tegelijkertijd onze eerlijke mening over wat het beste plan van aanpak is. Uiteindelijk bepaal jij waar onze schoonmaakprioriteiten zullen liggen. De klant is koning, maar maatwerk wordt bereikt met transparante communicatie. Wij houden dan ook graag contact met jou over vorderingen, veranderingen en eventuele verbeterpunten.

schoonmaakbedrijf nabij heerlen
schoonmaakbedrijf heerlen

Blankers Schoon is van mening dat een schoonmaakprobleem zo snel mogelijk opgelost moet worden. Snelheid staat dan ook met stipt op één bij onze communicatie. Of je ons nou appt, belt of mailt; een dag later heb je een antwoord, een advies op maat of een offerte voor de gevraagde diensten. Mocht de offerte voor hét schoonmaakbedrijf in Heerlen of omstreken akkoord zijn, dan willen we zo snel en efficiënt mogelijk van start gaan. Dat betekent dat wij ons zorgvuldig voorbereiden op de werkzaamheden. Het hele plan wordt zorgvuldig uitgestippeld zodat we met de beste middelen, materialen en vakkundig personeel op locatie verschijnen! Wij lossen jouw schoonmaakprobleem graag op als één familie, met één taak en één doel. Dat is wat Blankers Schoon als schoonmaakbedrijf in de buurt van Heerlen voor je kan doen.

Wat doet Blankers Schoon als schoonmaakbedrijf in de buurt van Heerlen?

Goede vraag! Wij krijgen wel vaker de vraag wat wij als schoonmaakbedrijf zoal doen. Wij focussen ons op de volgende vier zaken: reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, glas- & gevelreiniging en overige facilitaire diensten. Klik hier voor gevelonderhoud advies! Neem contact met ons op en je zult zelf ervaren waarom onze klanten altijd enthousiast over ons zijn. Wij krijgen namelijk niet voor niks een hoge tevredenheidsscore van onze klanten.

Een hygiënische en representatieve kantoorruimte

Het maakt ons niet uit hoe groot jouw kantoor is, als schoonmaakbedrijf leveren wij altijd maatwerk. Het pand van een eenmanszaak wordt net zo goed gereinigd als de kantoorruimtes van een grote multinational! Veranderen de werktijden of verhuis je naar een ander bedrijfspand? Geen probleem! Wij zijn flexibel en veranderen graag met je mee!

schoonmaakbedrijf heerlen

Hoe gaat ons schoonmaakbedrijf in Heerlen te werk?

Of je nu de ramen van je kantoor, zorginstelling of collegezaal wilt laten schoonmaken, bij Blankers Schoon staan wij klaar voor alle bedrijven en organisaties in elke sector. Onze glazenwassers in Heerlen worden ingezet voor glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud en zelfs schilderwerk. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijf er zowel van binnen en buiten schoon uitziet. Wanneer je ons als glazenwasser in Heerlen inschakelt, mag je van ons een zorgvuldige voorbereiding verwachten. Dit betekent dat wij altijd over de juiste materialen en middelen beschikken. Ook gaan onze glazenwassers altijd met een glimlach op jouw locatie aan de slag.

 Wij vinden het belangrijk dat we een fijne partner zijn om mee samen te werken. Daarom garanderen wij een snelle vorm van communicatie. Waar je ons ook over contacteert, wij zullen snel reageren of snel actie ondernemen. Wij denken graag met je mee en onze deur staat altijd open voor een gesprek. Als glazenwasser in Heerlen zijn we altijd voor onze klanten bereikbaar. Voor vragen of meer informatie over onze diensten, neem je een kijkje op onze website of neem je vrijblijvend contact met ons op. Wil je ons echt leren kennen? Dan heten we je welkom op onze thuisbasis in Weert. De koffie staat al voor je klaar!

schoonmaakbedrijf in heerlen

Eco-vriendelijke schoonmaak in Heerlen

Als toonaangevend schoonmaakbedrijf in de buurt van Heerlen vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Hoewel wij ook gebruik maken van robotisering, blijft schoonmaken mensenwerk. Blankers Schoon zou niet bestaan zonder de mensen op de werkvloer. Wij geven iedereen in onze schoonmaakfamilie de kans om door te groeien, zowel als persoon als professional. Daarnaast helpen wij graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar we met een PSO-Trede 3 certificering de juiste papieren voor hebben.

Wij vinden dat iedereen de kans verdient om te werken, wie je ook bent. Wij zijn een erkend leerbedrijf, want ook de jongere generatie verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt. Samen maken we graag jong talent nóg sterker, help jij ons mee?

Interesse?

Interesse in onze diensten? Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur. Wij zijn naast Heerlen ook werkzaam in onder andere Geleen en Roermond. Benieuwd naar ons volledige werkgebied, bekijk dan de kaart onder aan de pagina.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven