Dichtbij, deskundig, duurzaam

Schoonmaakbedrijf Echt

Wie zijn wij?

Een goed schoonmaakbedrijf in de regio Echt is lastig te vinden, maar vandaag is je geluksdag. Blankers Schoon is namelijk het bedrijf dat je zoekt! Met onze persoonlijke aanpak en meer dan 50 jaar ervaring weten wij elk schoonmaakprobleem op te lossen. Van een complete gevel make-over tot de kleine hoekjes van een industriehal; wij krijgen alles blinkend schoon. Door onze uiteenlopende diensten zijn wij in elke sector inzetbaar. Daarnaast maken wij ook voor elke klus een op maat gemaakt plan. Je wordt ten slotte niet het beste schoonmaakbedrijf nabij Echt zonder een goede voorbereiding!

schone en hygiënische leeromgeving

Onze belofte, drie keer D

Ons motto is: Duurzaam, deskundig en dichtbij. Daarnaast beloven wij uiterst persoonlijk te werk gaan, zoals wij hierboven al benoemden. Nadat je contact met ons hebt opgenomen via de website, sturen wij binnen 48 uur een gepersonaliseerde offerte. Heb je sneller een antwoord nodig? Dan kun je altijd bellen! Blankers Schoon kiest er dan ook bewust voor om géén landelijk organisatie te zijn, want dan kunnen we onze persoonlijke aanpak niet garanderen. Natuurlijk gaan wij ook met jou in gesprek om een persoonlijk schoonmaakplan op te stellen, want geen enkel probleem is immers hetzelfde. Zo kunnen wij jouw bedrijf of organisatie helpen als toonaangevend schoonmaakbedrijf nabij Echt, maar ook in Maastricht of Heerlen!

Schoonmaakbedrijf Echt

Duurzaam schoonmaakbedrijf nabij Echt

Laten we beginnen met waarom en hoe Blankers Schoon duurzaam te werk gaat. Wij zijn namelijk niet zomaar een bedrijf, wij zijn een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in de buurt van Echt! Wij zijn ons er bewust van dat er in de schoonmaakbranche veel producten bestaan die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Daarom gebruiken we zelf zo veel mogelijk milieuvriendelijke producten. Een greep uit die producten vind je in onze webshop. Daarnaast hanteren we bij Blankers Schoon een duurzame bedrijfsvoering voor onze medewerkers. Zij zijn immers ons belangrijkste kapitaal. We streven er dan ook naar dat zij goed in hun vel zitten. Een glimlach op het gezicht van ons personeel zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze klanten!

Deskundig en jarenlange ervaring

De deskundigheid spreekt haast voor zich, want we zijn al sinds 1966 actief in de schoonmaakbranche! Elke dag sturen wij ruim 300 vakmensen op pad die ons volste vertrouwen genieten. Deze geweldige medewerkers leveren vakkundig werk bij opdrachtgevers in heel Limburg en Noord-Brabant. Zij draaien hun hand niet om voor een extra schoonmaakklus. Bij sommige klanten komen wij al jaren op bezoek, bij de ander zijn we voor de eerste keer. Voor ons maakt het geen verschil of je al 10 jaar of pas 1 maand klant bent. Iedereen mag dezelfde hoogstaande service verwachten waar Blankers Schoon om bekend staat!

Altijd dichtbij

Als laatste willen we het als schoonmaakbedrijf nabij Echt toch over ‘dichtbij’ hebben. Hoe zorgen wij dat we altijd in de buurt van Echt zijn? Dat is heel eenvoudig: we hebben een ongelooflijke reactiesnelheid en zodra jij hebt gemaild of gebeld, gaan we al met jouw verzoek aan de slag. Deze snelle service is mogelijk door onze sterk regionale organisatie. Een acuut probleem wordt door ons dan ook zo snel mogelijk opgelost!

Deskundig en jarenlange ervaring

Zoals we al aangaven, kun je ons voor verschillende schoonmaakdiensten inschakelen, ongeacht de sector waarin jij werkzaam bent. Blankers Schoon pak namelijk elke klus met beide handen aan! Ook zorginstellingen en bedrijven waar hygiëne extra belangrijk is kunnen een beroep op ons doen. Blankers Schoon bezit de certificaten die aantonen dat wij de regels op het gebied van veiligheid en hygiëne uiterst goed kennen en deze in acht nemen tijdens ons werk. Als Schoonmaakbedrijf nabij Echt vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte zijn van alle relevante informatie.

Wil je zeker weten dat je aan ons een goede partner hebt? Bekijk dan onze certificeringen.

  • ISO 9001
  • VCA**
  • PSO-Trede 3
  • Keurmerk Schoon
  • ISO 14001

Robotisering

Robotisering klinkt heel interessant en dat is het ook! We zijn constant bezig met het verbeteren van onze service én het verlagen van de werkdruk voor onze werknemers. Een blije medewerker zit namelijk een stuk beter in zijn of haar vel, iets wat wij ongelooflijk belangrijk vinden. Daarom passen wij robotisering niet toe om werknemers te vervangen, maar om hun werkzaamheden gemakkelijker te maken. Dit zorgt ervoor dat taken die redelijk tijdrovend en arbeidsintensief zijn, vlot en verantwoord kunnen worden uitgevoerd.

Ben jij overtuigd van de kunsten van Blankers Schoon? Kom dan een keer langs op onze locatie in Weert. Met een kop koffie erbij nemen we graag alle mogelijkheden met je door!

belang schoonmaakbedrijven
Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Interesse in onze diensten? Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur. Wij zijn naast Echt onder andere ook werkzaam in Venlo, Sittard en Venray.

Scroll naar boven