Dichtbij, deskundig, duurzaam

Gevelreiniging Maastricht

Kies voor Blankers Schoon

Met de buitenkant van je bedrijfspand maak je doorgaans een eerste, en misschien wel de belangrijkste indruk. De buitenzijde van een gebouw is immers meestal het eerste wat bezoekers zien. Schone ramen en een keurig onderhouden gevel zijn dan ook een visitekaartje voor bezoekers en dragen bij aan een prettige en veilige werkomgeving.

Hoe gaat Blankers Schoon te werk?

Blankers Schoon helpt graag om jouw bedrijf weer op en top schoon uit te laten zien met gevelonderhoud in Maastricht! Met onze kennis van gevelreiniging en andere zaken op het gebied van schoonmaak zijn wij dé partner in de buurt van Maastricht. Menig bedrijf is je al voorgegaan in het afnemen van onze diensten, met een succesvolle samenwerking als gevolg!

Jouw gebouw moet er brandschoon uitzien, zowel van binnen als van buiten. Het is onze missie als bedrijf voor gevelreiniging in Maastricht om dat te realiseren. Op onze website kun je zien dat wij veel meer doen dan enkel je gevel reinigen. Van specialistische fabriekshalschoonmaak tot ‘reguliere’ kantoorschoonmaak, niks is ons te gek. Met ons gemotiveerde team pakken wij altijd zo snel mogelijk jouw volgende schoonmaakprobleem aan!

gevel-maastricht
gevelreinigen maastricht

Wat valt onder gevelreiniging Maastricht?

Niet voor iedereen is het altijd even duidelijk wat gevelreiniging in Maastricht nou eigenlijk inhoudt. Zijn een sopje en doekje voldoende voor stralende ramen? Voor Blankers Schoon absoluut niet. Onder gevelreiniging valt, als het aan ons ligt, enkel een totaaloplossing. Wij bieden daarom de volgende mogelijkheden:

  • Algehele gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Impregneren van gevels
  • Totaal gevelonderhoud

Op deze manier zorgen wij ervoor dat het exterieur van je bedrijf of organisatie tiptop in orde is. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw pand! Sommige bedrijven zien een gevel reinigen in Maastricht, Weert, Brunssum of Eindhoven als een vervelende klus. Wij zien dit eerder als een uitdaging. Een uitdaging om jouw gevel goed, snel en naar wens te reinigen!

De belofte van Blankers Schoon

Bij Blankers Schoon is het motto: deskundig, dichtbij en duurzaam! Wij hanteren deze principes om de best mogelijke service te faciliteren én onze medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Win-win dus! Nu rest enkel nog de vraag: hoe komen wij deze beloftes na?

Deskundige gevelreiniging Maastricht

Onze persoonlijke aanpak kunnen wij bieden dankzij onze deskundigheid. Wij draaien ondertussen al bijna 60 jaar mee. Veel dingen veranderen in de loop van de tijd, maar de persoonlijke aanpak van Blankers Schoon is nog steeds hetzelfde. Elke dag sturen wij meer dan 350 vakmensen op pad om kwalitatief werk te leveren. Grondige gevelreiniging in Maastricht is hier een perfect voorbeeld van want ook hier beschikken wij over.

gevelreiniging maastricht
gevelonderhoud in maastricht

Robotisering is de toekomst

Stilstand is achteruitgang, dus ook Blankers Schoon doet er alles aan om te innoveren op het gebied van gevelreiniging in Maastricht en schoonmaken in Heerlen. Er zijn een paar taken in het schoonmaakproces die geautomatiseerd kunnen worden zonder dat de werknemer daar de negatieve gevolgen van ervaart. Er is namelijk een belangrijk verschil tussen het werk makkelijker maken en werk over te laten nemen. Wij vinden robotisering belangrijk, maar onze medewerkers nog belangrijker! Daarom passen wij enkel robotisering toe om onze medewerkers te ondersteunen bij werkzaamheden die fysiek zwaar zijn. Wil je meer hierover lezen, kijk dan eens naar onze robotisering pagina! Kortom, wil je een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak? Stop je zoektocht en ga in zee met Blankers Schoon!

Duurzaam en dichtbij

Wij zijn ook altijd dichtbij. Met een ongekend hoge reactiesnelheid zijn wij dag en nacht beschikbaar. Omdat wij regionaal én goed georganiseerd zijn, kunnen wij altijd snel vakmensen op locatie krijgen. Heb je versterking nodig bij een lopende klus? Bel ons en wij sturen direct extra hulptroepen jouw kant op. Blijkt de gevelreiniging in Maastricht deadline onverwachts naar voren geschoven te worden? Geen probleem, wij zetten mankracht bij! Ben jij juist zelf degene die de handen uit de mouwen wilt steken? Klik dan op de volgende link voor meer informatie over de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

Duurzaamheid heeft betrekking op zowel onze schoonmaakproducten als ons personeel. Stralende gezichten vinden wij belangrijk, zowel bij onze klanten als onze medewerkers. Een fijne werkomgeving zorgt voor een fijne medewerker die op zijn of haar beurt weer fijn werk aflevert. Iedereen wint! Ook gebruiken wij milieuvriendelijke producten om zo de onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast zijn we erop gebrand om onze afvalstromen zo goed mogelijk te scheiden.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Limburg?

Vertel ons alles.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Blankers Schoon? Neem dan contact met ons op en binnen 48 uur geven we je duidelijkheid. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul alvast het offerteformulier in met de specifieke diensten die je bij ons wilt afnemen.
Scroll naar boven