De Zorggroep kiest voor Blankers Schoon (Zorg)

 In Blankers Schoon, Innovatie

Met ingang van 1 juli is Blankers Schoon samen met haar collega’s van Asito verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud bij De Zorggroep. De gunning komt voort uit een nieuwe strategische aanbesteding en omvat de schoonmaakdienstverlening op een groot aantal (zorg)locaties voor de duur van minimaal 3 jaar.

Beste match

Blankers Schoon is de beste match voor De Zorggroep. Dat is gebleken uit de onlangs door CSG begeleidde aanbesteding, waarin nadrukkelijk werd gekeken naar onder andere de toekomstvisie, het innovatieve karakter, de continuïteit én grote mate van flexibiliteit. Het Weerter schoonmaakbedrijf slaagde met vlag en wimpel en won de aanbesteding voor één van de twee percelen, waarbij Asito werd geselecteerd voor het andere perceel. Dat betekent concreet dat Blankers Schoon de komende jaren verantwoordelijk zal zijn voor de voor het realiseren van hygiënische en representatieve zorglocaties in Midden-Limburg.

Voortzetting partnership

In februari 2019 tekenden De Zorggroep en Blankers Schoon hun eerste, tweejarige schoonmaakcontract en heven ze het glas op een prettige samenwerking. Missie geslaagd, zo blijkt. “We hebben in de afgelopen jaren een goede band opgebouwd met De Zorggroep en zijn dan ook verheugd te horen dat ze met ons verder willen bouwen aan een duurzaam partnership”, aldus Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon, “Door met elkaar in gesprek te blijven, tillen we de schoonmaakkwaliteit naar een nóg hoger niveau maar kunnen we ook actief bijdragen aan het inpassen van innovatieve en tevens duurzame methodes en technieken”.

Dichtbij, Deskundig & Duurzaam

Blankers Schoon is een familiair schoonmaakbedrijf met een vast team van ruim 300 ervaren medewerkers en meer dan 500 regionale opdrachtgevers, waaronder zorgorganisaties, kantoren, scholen en overheidsinstellingen. Klanten waarderen de organisatie vooral vanwege het feit dat Blankers Schoon maximaal ontzorgt. Dit doen ze door het aanbieden van een totaalconcept en met de nadruk op de 3 D’s: Dichtbij, Deskundig en Duurzaam.

Laat een reactie achter