Dé (schoonmaak)specialist van de Gemeente Weert!

 In Blankers Schoon

Blankers Schoon zal de, minimaal, komende vier jaren fungeren als dé specialistische schoonmaakdienstverlener van de gemeente Weert. De gunning is onderdeel van de onlangs afgeronde Europese aanbesteding, inzake de schoonmaakdienstverlening van onze eigen gemeente.

Vebego collectief

De Europese aanbesteding past uitstekend bij de gezamenlijke ambitie van het strategische “Vebego collectief” Balanz Facilitair uit Hoensbroek en Blankers Schoon uit Weert. Blankers Schoon zal hierbij de schoonmaak van de parkeergarages en overige specialistische werkzaamheden, waaronder de glasbewassing en calamiteitenreiniging, voor haar rekening nemen.

Mensen tellen

Daar de aanbesteding nadrukkelijk was voorbehouden voor organisaties die zich richten op de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is de gunning in onze eigen gemeente natuurlijk een absolute stimulans om in de toekomst vooral verder te gaan met duurzaam ondernemen.

Samen met onze collega’s van Balanz Facilitair gaan wij ons de komende jaren verder inspannen voor een (Blankers) Schoon Weert!

Laat een reactie achter