Zeer tevreden klanten in Gezondheidszorg!

 In Blankers Schoon, Uncategorized

Blankers Schoon is schoonmaakspecialist in de Gezondheidszorg. We zijn er trots op dat ons specialisme bevestigd wordt door tevreden klanten in deze sector, zoals METggz. Hier blijkt in de praktijk hoe onze visie en manier van werken passen bij instellingen de Zorg.

Sinds juni 2018 verzorgen we de schoonmaakdienstverlening op 13 locaties van METggz, van Venray tot Vaals. Dit doen we in de ochtend,  tijdens kantooruren én ‘s avonds. We werken hier met vaste schoonmaakteams. Vaste mensen op vaste plaatsen, om excellent schoonmaakwerk af te leveren.

“Bij METggz maken we resultaatgericht schoon en dat betekent dat er een hoge mate van zelfstandigheid en eigen inzicht gevraagd wordt van onze schoonmaakkrachten”, aldus rayonleidster Marion Berghmans. “We hanteren DKS en VSR als standaard, maar onze eigen lat ligt nog hoger. Kantoren, behandelkamers, keukens, restaurant, toiletten en verkeersruimten worden uiterst efficiënt en bijna geruisloos schoongemaakt.”

Mary Aelmans, Coördinator facilitair beheer bij MET GGZ onderstreept dit. Zij vindt het knap dat schoonmakers van Blankers Schoon het precies aanvoelen wanneer er iets extra nodig is. Ze zijn proactief, zowel qua schoonmaak als communicatief naar gebruikers van de locaties. “Als we in de vergaderruimte zitten, worden de kantoren schoongemaakt. Is er pauze, dan zie je de schoonmakers niet in de buurt van de kantine. Dat soort slimme dingetjes. Het aanvoelen van de organisatie en het snappen van de werkwijze, dat doen ze geweldig!”

Lees op onze website meer over ons totaalconcept in schoonmaak en onderhoud, over de sectoren waarin we actief zijn én hoe onze klanten de dienstverlening beoordelen.

Laat een reactie achter