Dankbaar werk!

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Blankers Schoon staat voor Dankbaar werk. Dit betekent goed zijn voor elkaar. Als je goed bent voor je mensen, zijn je mensen goed voor de klanten. Wil jij bijdragen aan een schone woon –en werkomgeving van onze klanten en daarnaast ook werken binnen een groeiende organisatie met een fijne werksfeer? Dan is werken bij Blankers Schoon iets voor jou.

Afspraak is afspraak

Zibi Zbigniew

“Ik werk al heel wat jaartjes inmiddels als glaswasser bij Blankers Schoon. Dat bevalt me erg goed. Een aantal dingen vind ik erg belangrijk in mijn werk. Allereerst veiligheid. Het is daarom erg fijn om te zien dat er steeds nieuwe materialen worden aangeschaft en dat alles erg goed onderhouden worden. Ten tweede betrouwbaarheid. Als ik met klanten iets afspreek, dan moet ik dat kunnen nakomen. Door de duidelijke planning, kom ik niet voor vervelende verrassingen en heb ik genoeg tijd om mijn werk te doen. En dan zijn er ook nog altijd mijn collega’s die, net als ik, altijd even een stapje extra zetten als het nodig is!”

glazenwasser tevreden

Warm hart voor Blankers Schoon

Zuleima de Wit

“Door de flexibele werktijden is mijn werk heel goed te combineren met mijn gezin. Dat is heel praktisch natuurlijk, maar plezier in het werk vind ik het allerbelangrijkste. Ik maak bij verschillende klanten schoon en dat maakt het heel afwisselend. De communicatie met mijn leuke collega’s en leidinggevende is heel goed. Daardoor weet ik altijd precies wat er moet gebeuren. Natuurlijk is eigen initiatief ook heel belangrijk. Het is onvermijdelijk dat ik wel eens situaties aantref die niet altijd even fris zijn, maar met de nodige dosis humor wordt dat wel gemakkelijker.
Ik draag Blankers Schoon een warm hart toe en heb al verschillende mensen aanbevolen bij Blankersschoon.”

schoonmaakster stofzuiger

Verantwoording, vrijheid en erkenning

Maurice van Otterdijk

“Voordat ik bij Blankers begon werkte ik al in de industriële reiniging en ook op dezelfde locatie bij Unicorn. Dus ik heb al de nodige ervaring. Dat ik voor dit werk heb gekozen is niet zo vreemd. Ik ben al heel opgeruimd van mijzelf. Als ik na mijn werkzaamheden zie dat alles schoon en netjes is, heb ik echt eer van mijn werk.

Het werk heeft veel voordelen voor mij. Geen onregelmatige werktijden en lekker dicht bij huis. Bovendien heb ik een goede band met mijn directe collega’s en met de mensen op de locatie waar ik werk. Ik ken ze namelijk al jaren.
Werken bij Blankers Schoon is prettig omdat je toch een bepaalde vrijheid hebt in je werkzaamheden. Bij Unicorn ben ook het aanspreekpunt voor de klant. Die vrijheid en verantwoording zie ik als een teken van vertrouwen en waardering.
Industriële Reiniging in een omgeving waar voedingsmiddelen geproduceerd worden, vind ik vooral leuk omdat je bijdraagt aan een hygiënische manier van produceren. En dat is uiteindelijk voor iedereen beter.
Kwaliteit, een goede sfeer en plezier vind ik het allerbelangrijkste. Dat is allemaal goed voor elkaar!”

Blankers industriele reiniging

Teamwerk

Jacqueline Janssen

“Het is erg fijn om op vaste plaatsen schoon te maken. Zo heb ik mijn eigen verantwoordelijkheid. Mijn werk deel ik zelf in en ik word niet op de vingers gekeken. Maar als het nodig is, dan kan ik mijn leidinggevende altijd bereiken. En dat geldt eigenlijk ook voor iedereen op het hoofdkantoor. Iedereen kent elkaar. Ook al werk ik ‘op afstand’ en heb zie ik niet zo heel veel collega’s, toch voel ik mij betrokken. Geregeld krijg ik een compliment of een bedankje, dat doet veel. Daar doe je het toch eigenlijk ook een beetje voor.”

schoonmaak kantoor

Ambitieus en professioneel

Bart van Wijhe

“Blankers schoon was de ideale stap in mijn carrière. Binnen no time leer je alle facetten kennen van zowel de schoonmaak, maar ook van het hele bedrijf. Dat geeft mij veel mogelijkheden om mijn kennis in te zetten. Er heerst hier een echte teamgeest. Samen zorgen we voor een oplossing, de implementatie ervan en maken we hem succesvol. Mooi om het hele proces te overzien!

De combinatie van het werken in een ondernemend regionaal bedrijf, met de ambitie om in alle facetten het mooiste schoonmaakbedrijf van Oost-brabant en Limburg te zijn, maakt Blankers Schoon uniek!”

Bart van Wijhe
Fulltime, Part time
Weert
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving Gezocht: nieuwe STER! Ben jij onze nieuwe junior rayonmanager? Ben jij een leidinggevende die van zijn medewerkers echte vakmensen maakt? Vind jij het leuk om mee te denken hoe wij...

Lees meer

Part time
Roermond
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een zorginstelling in Roermond zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 15,00 uur per week. Wil jij graag onderdeel ui...

Lees meer

Part time
Roermond
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een zorginstelling in Roermond zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 5,00 uur per week. Wil jij graag onderdeel uit...

Lees meer

Part time
Maastricht-Aachen Airport
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een locatie in de regio Maastricht-Aachen Airport zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken. Wil jij graag onderdeel uit make...

Lees meer

Part time
Budel
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een kantoorpand in Budel zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 4,00 uur per week. Wil jij graag onderdeel uit maken ...

Lees meer

Part time
Sittard
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een kantoorpand in Sittard zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 15 uur per week. Wil jij graag onderdeel uit maken ...

Lees meer

Part time
Maastricht
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een kantoorpand in Maastricht zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 10,00 en of 7,50 uur per week. Belangrijk is dat...

Lees meer

Part time
Waalre
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een kinderdagverblijf in Waalre zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 10,00 uur per week. Wil jij graag onderdeel u...

Lees meer

Part time
Eindhoven
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een zorginstelling in Eindhoven zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 4,00 uur per week. Wil jij graag onderdeel ui...

Lees meer

Part time
Eindhoven
Geplaatst 1 maand geleden.

Functieomschrijving De functie: Voor een onderwijsinstelling in Eindhoven zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team per direct komt versterken voor 12,50 uur per week. Wil jij graag onderd...

Lees meer

Fulltime
Weert
Geplaatst 2 maanden geleden.

Haal jij altijd het onderste uit de kan en lijkt het je leuk een bijdrage te mogen leveren aan een kwalitatief hoogstaande voedselproductie? Dan ga je vast watertanden bij het lezen van deze vacature!...

Lees meer