Vloercursus Internationale School Eindhoven (ISE)

 In Blankers Schoon, Uncategorized

Daar wij als organisatie veel waarde hechten aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers investeren wij continu in bijscholing.  Zo ontvingen onze collega’s die werkzaam zijn op de Internationale School te Eindhoven onlangs een bijscholing in (machinaal) vloeronderhoud. Omdat vloeronderhoud een vak is dat aandacht en interesse vraagt werd deze bijscholing met name gericht op hoe met een vloer om te gaan, klantgericht denken en handelen. Daarnaast leren medewerkers ook hoe ze veilig moeten werken en hoe ze hun lichaam op een verantwoorde manier moeten gebruiken, om eventuele fysieke ongemakken te voorkomen.

Vanuit onze partnership met Kärcher werd de cursus volledig verzorgd door Mike van Hout. Onze medewerkers kijken met groot enthousiasme terug op deze leerzame training!

Op de ISE verzorgt Blankers Schoon, in opdracht van Yask Facility Management, de schoonmaak en glasbewassing van alle gebouwen op de campus.

 

Op de foto: onze trotse en dankbare medewerkers van de ISE samen met hun leidinggevenden én Mike van Hout namens Kärcher.

Laat een reactie achter