Unicorn Grain Specialties contracteert jubilaris Blankers Schoon

 In Markt

Per 1 februari is Blankers Schoon verantwoordelijk voor het totaalconcept (schoonmaak)onderhoud van Unicorn Grain Specialties. “We waren reeds 40 jaar verantwoordelijk voor het kantorenonderhoud, maar worden nu ook verantwoordelijk voor de industriële reiniging en overige dienstverlening. We starten op onze 50e verjaardag. Een prachtig verjaardagscadeau”, vertelt Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon.

Unicorn is een toonaangevende en innovatieve graanproducent met een breed productfolio van functionele en speciale ingrediënten op basis van natuurlijke grondstoffen voor mens, dier en milieu. Unicorn en contracteert Blankers Schoon voor vijf jaar op basis van de positieve ervaringen, kennis en nabijheid. Danklof: “Positieve ervaringen deed Unicorn de afgelopen 40 jaar met ons op, en onze nabijheid laat zich vertalen in geografie en in aandacht. Dankbaar Schoon, onze strategie, zien we hiermee bevestigd. We leveren immers Dankbaar werk. Met veel aandacht voor onze mensen, onze klanten en ons mooie bedrijf.”

Blankers Schoon viert tevens haar gouden jubileum op 1 februari 2016. In 50 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd vakbedrijf in Limburg door mensen centraal te stellen. Blankers Schoon kenmerkt zich door familiewaarden: betrokkenheid, klantfocus en langdurige relaties. Over de keuze van Unicorn zegt Danklof: “Naast positieve ervaringen in de samenwerking en onze kennis hebben eveneens maatwerk en transparantie de keuze van Unicorn bepaald. Tevens was hierbij het Blankers Schoon totaalconcept in (schoonmaak)onderhoud doorslaggevend.”

Laat een reactie achter