Stichting Swalm & Roer kiest voor Blankers Schoon

 In Markt

Per 1 september is Blankers Schoon verantwoordelijk voor de glasbewassing van 25 schoollocaties en het bestuurskantoor van Stichting Swalm & Roer. De stichting zocht professionaliteit tegen een redelijke prijs. “Wij zijn verheugd met de keuze van Stichting Swalm & Roer voor ruim 50 jaar vakmanschap in glasbewassing”, vertelt Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon.

Onderwijsstichting Swalm & Roer is het bevoegd gezag van 23 scholen voor primair onderwijs. Dit zijn 22 ‘reguliere’ basisscholen, en 1 basisschool voor speciaal onderwijs, met in totaal 5.620 leerlingen en 510 medewerkers. De scholen liggen in gemeente Roermond, gemeente Roerdalen en gemeente Leudal.

Stichting Swalm & Roer contracteert Blankers Schoon voor drie jaar, met de mogelijkheid om 3 keer 1 jaar te verlengen. ”Met ons voorstel hebben wij laten zien dat de door ons aangeboden dienstverlening goed is geborgd en daarnaast voldoet aan de eisen en verwachtingen die de stichting. Dankbaar werk!”

Op de foto van links naar rechts: Frank Rubel (beleidsmedewerker bij Stichting Swalm & Roer )en Ruud Danklof (directeur van Blankers Schoon)

Laat een reactie achter