Slimme samenwerkingen uit Limburg!

 In Blankers Schoon, Slimm Facilitair

De van origine Limburgse ondernemingen Slimm Facilitair, Limburg Catering en Blankers Schoon & Schoner Werken slaan de handen in elkaar. De genoemde combinatie is in staat om totaalconcepten met betrekking tot facilitaire diensten in Limburg en gedeelten van Brabant aan te bieden. Tevens heeft men de ervaring, kennis en expertise om deze diensten (operationeel) te beheren.

Door het brede aanbod en korte (communicatie)lijnen, en de Limburgse roots, is men in staat om proactief, persoonlijk en snel te acteren. De genoemde partijen staan midden in de Limburgse maatschappij en hebben maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Een groot aantal van de medewerkers van deze ondernemingen, zijn medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit helpt opdrachtgevers bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen (denk hierbij o.a. aan de quotumregeling vanuit Participatiewet). Tevens hecht deze combinatie ook grote waarde aan het verbinden van partners, opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Samen komen we immers verder!

(Op de foto wordt de samenwerkingsovereenkomst beklonken door (v.l.n.r.) Erik Ruijters (Slimm Facilitair), Ben Theeuwen (Limburg Catering) en Ruud Danklof (Blankers Schoon | Schoner Werken).

Laat een reactie achter