Onze sector

Zorg

Elke sector vraagt qua schoonmaak om een andere aanpak. Schoonmaak in de Zorg is echt een vak apart. Met een specialistische, persoonlijke benadering. Hygiëne en veiligheid zijn hier van groot belang.

Patiënten en bezoekers staan voorop

Wat vooral niet uit het oog mag worden verloren, is het welzijn van patiënten en bewoners. Zij moeten zich op hun gemak en thuis voelen. Het schoonmaakteam dat voor u werkt, blinkt daarom uit in betrokkenheid en flexibiliteit. U bent verzekerd van vaste gezichten, met een speciaal oog voor het welzijn van uw patiënten, bewoners en bezoekers. Dat geeft vertrouwen en rust.

Contact

Vraag advies aan!

  Zorg

  Zo maken we het verschil!

  Waarom u juist voor Blankers moet kiezen

  6 redenen waarom Blankers Schoon de beste keuze is voor uw totale (schoonmaak) onderhoud:

  • Altijd een oplossing en behulpzaam antwoord;
  • Blankers Schoon is altijd in uw buurt;
  • We houden het gemakkelijk voor u, met heldere afspraken en korte lijnen;
  • Wij kiezen bewust voor een platte organisatie en dagelijks contact met onze mensen en klanten;
  • Altijd de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding. Door de combinatie van ons totaalpakket aan onderhoud en slim lokaal organiseren, voeren we ons werk gegarandeerd voor de beste prijs uit;
  • Dankbaar werk is goed voor elkaar.

  Schoonmaakservice op maat!

  Wat kunnen we allemaal verzorgen?

  De invulling van de dienstverlening kunnen we afstemmen per afdeling en ruimte. Dat doen we samen met u. Daarom leren we u en uw organisatie graag heel goed kennen. Alleen dan kunnen we maximaal rekening houden met de mensen op de afdelingen.

  Eén aanspreekpunt

  U maakt uw afspraken met de locatiemanager, die deze afspraken verwerkt tot een helder schoonmaakplan op maat. Goed om te weten dat we ook de reiniging van uw cleanroom kunnen meenemen in dit plan. Zo heeft u voor alles maar één aanspreekpunt en kunt u zich concentreren op uw kerntaken.
  De zorg voor uw schoonmaak kunt u helemaal aan ons overlaten.

  Blankers Schoon weet precies wat we belangrijk vinden. Een vast team zorgt voor perfect schone behandelkamers, wachtruimtes en sanitair op 14 locaties. De interieurverzorgsters zijn thuis in de Zorg en weten precies wat we belangrijk vinden. De beloofde aandacht voor kwaliteit, snelheid en goede communicatie worden volledig waargemaakt! 

  Hoe ervaren bedrijven ons?

  Wat zeggen anderen over Blankers Schoon?

  Dankbaar Werk, dat bereiken we vooral doordat klanttevredenheid in de hele organisatie voorop staat. Het is mooi om te ervaren onze aanpak werkt en we daarmee daadwerkelijk het verschil maken. ‘Snelheid’, ‘vriendelijkheid’, ‘betrouwbaarheid’, ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’, dat zijn de meest gewaardeerde aspecten van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!