Onze sector

Woon- en leefomgeving

Professionele dagelijkse schoonmaak en vakkundige periodieke reiniging van uw gebouw of complex zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers zich thuis voelen. We merken overal waar we werken dat schone galerijen, goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes en trappenhuizen ook schoner blijven. Bewoners zijn daar zuinig op.

Het woongenot verbetert, maar ook de economische waarde en verhuurbaarheid nemen toe wanneer de staat van het gebouw goed is. Hierin ondersteunen we u graag en volledig. Onze rayonleider is het aanspreekpunt voor alle uit te voeren werkzaamheden en diensten. Per locatie werken we met vaste, duidelijk herkenbare schoonmaakkrachten.

Contact

Vraag advies aan!

  lamp vervangen

  Zo maken we het verschil voor u!

  Waarom je juist voor Blankers Schoon moet kiezen

  6 redenen waarom Blankers Schoon de beste keuze is voor uw totale (schoonmaak) onderhoud:

  • Altijd een oplossing en behulpzaam antwoord;
  • Blankers Schoon is altijd in uw buurt;
  • We houden het gemakkelijk voor u, met heldere afspraken en korte lijnen;
  • Wij kiezen bewust voor een platte organisatie en dagelijks contact met onze mensen en klanten;
  • Altijd de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding. Door de combinatie van ons totaalpakket aan onderhoud en slim lokaal organiseren, voeren we ons werk gegarandeerd voor de beste prijs uit;
  • Dankbaar werk is goed voor elkaar.

  Complete schoonmaakdienstverlening

  Wat kunnen we allemaal aanbieden voor uw instelling?

  De invulling van de schoonmaakdienstverlening kunnen we op maat met u afstemmen. Geen locatie is nu eenmaal hetzelfde. In een helder schoonmaakplan verwerken we al uw eisen en wensen. Van dagelijkse schoonmaak tot gevelreiniging en van glasbewassing tot groenonderhoud.

  Informeert u ook gerust naar onze huismeesterdiensten en onze mattenservice. We kunnen vast nog meer voor u betekenen dan u van ons verwacht!

  We zijn zeer tevreden over Blankers Schoon. Korte en snelle lijnen bij afspraken. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en terugkoppeling is goed. De complexen zijn altijd schoon en opgeruimd. Het personeel is bijzonder gemotiveerd, ze staan voor hun werk. De complexen zijn dan ook altijd schoon en opgeruimd.

  Wonen Zuid – Giel van Driel – Wijkbeheerder

  logo wonen zuid

  Hoe ervaren bedrijven ons?

  Wat zeggen anderen over Blankers Schoon?

  Dankbaar Werk, dat bereiken we vooral doordat klanttevredenheid in de hele organisatie voorop staat. Het is mooi om te ervaren onze aanpak werkt en we daarmee daadwerkelijk het verschil maken. ‘Snelheid’, ‘vriendelijkheid’, ‘betrouwbaarheid’, ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’, dat zijn de meest gewaardeerde aspecten van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!