Onze sector

Onderwijs

Al bij aankomst op de parkeerplaats of bij het fietsenhok begint de beleving van het schoolgebouw. De eerste aanblik van het pand en het schoolplein is bepalend. Leerlingen, ouders en leerkrachten moeten zich veilig en vooral thuis voelen binnen én buiten de muren van het gebouw. Schone lokalen, glimmende vloeren, opgeruimde gangen, frisse toiletten, een uitnodigende aula én een schoon plein dragen hieraan bij.

Elke dag lopen er honderden leerlingen van lokaal tot lokaal en van kantine naar sportzaal. U weet wat dit betekent voor het gebouw. Hoe snel er papiertjes, bekertjes en etensresten door het gebouw kunnen zwerven. Maar ook wat een vroege regenbui betekent voor de gangen en lokalen van uw schoolcomplex. We helpen u graag om met uw school of opleidingscentrum uit te blinken in opgeruimdheid en hygiëne.

Contact

Vraag advies aan!

  Onderwijs

  Zo maken we het verschil voor u!

  Waarom u juist voor Blankers moet kiezen

  • Altijd een oplossing en behulpzaam antwoord;
  • Blankers Schoon is altijd in uw buurt;
  • We houden het gemakkelijk voor u, met heldere afspraken en korte lijnen;
  • Wij kiezen bewust voor een platte organisatie en dagelijks contact met onze mensen en klanten;
  • Altijd de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding. Door de combinatie van ons totaalpakket aan onderhoud en slim lokaal organiseren, voeren we ons werk gegarandeerd voor de beste prijs uit;
  • Dankbaar werk is goed voor elkaar.

  Complete schoonmaakdienstverlening

  Wat kunnen we allemaal aanbieden voor uw school?

  We verzorgen graag met een vast schoonmaakteam de dagelijkse reiniging van alle ruimtes in het schoolgebouw. Van klaslokaal tot kantine, van bibliotheek tot toiletruimtes. Met moderne apparatuur en technieken wordt alles snel en efficiënt schoon gemaakt. Maar we gaan graag een stapje verder dan dat.

  Als u wilt, adviseren we over de scheiding en afvoer van afval, helpen we u met het stimuleren van medewerkers en leerlingen om alles schoon te houden. Daarnaast kijken we met u hoe u het terrein en gebouw duurzaam kunt onderhouden. Zelfs automatencatering behoort tot de mogelijkheden. Maak gerust edeen (vrijblijvende) afspraak en vraag ons om advies. We kunnen u veel zorg uit handen nemen wat dat betreft. Waarschijnlijk zelfs meer dan u denkt!

  Blankers schoon is een erg prettige lokale partij die doet wat ze belooft. En als dat een keer mis gaat lossen ze het meteen op. Swalm & Roer voelt zich al een aantal jaren een zeer gewaardeerde klant!

  Frank Rubel – Stichting Swalm & Roer

  Hoe ervaren bedrijven ons?

  Wat zeggen anderen over Blankers Schoon?

  Dankbaar Werk, dat bereiken we vooral doordat klanttevredenheid in de hele organisatie voorop staat. Het is mooi om te ervaren onze aanpak werkt en we daarmee daadwerkelijk het verschil maken. ‘Snelheid’, ‘vriendelijkheid’, ‘betrouwbaarheid’, ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’, dat zijn de meest gewaardeerde aspecten van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!