Onze sector

Kantoren

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een schone omgeving bijdraagt aan de arbeidsproductiviteit. Maar het ligt natuurlijk gewoon voor de hand dat iedereen fijner werkt in een schoon kantoor. Bovendien zorgt een fris interieur en exterieur voor een positieve indruk van uw bedrijf.

Steeds beter opgeruimd

Bij de kantoren waar we schoonmaak verzorgen, merken we dat de kantoren ook steeds beter opgeruimd blijven. Zodra medewerkers merken hoe fijn een opgeruimde en schone werkplek is, gaan ze ook zelf hun steentje bijdragen. We helpen u graag om dit te stimuleren.

Voor of na kantoortijd

Geen enkel kantoor is hetzelfde en ook de eisen variëren. Daarom vinden we het belangrijk om met een vast schoonmaakteam voor u te werken. Schoonmaak kan zowel tijdens als na kantooruren plaatsvinden. Al merken we wel dat het vaak voordelen heeft wanneer er contact is tussen onze schoonmaakkrachten en werknemers. Dan kunnen we namelijk inspelen op individuele vragen of wensen en net dat stapje extra zetten.

Stapje extra

Naast het dweilen, schrobben of stofzuigen van vloeren, schoonmaken van trappenhuizen, liften, toiletruimtes, kantine, legen van prullen- en vuilnisbakken en alles wat bij dagelijkse schoonmaak hoort, kunnen we ook aanvullende werkzaamheden voor onze rekening nemen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarmaken van een vergaderruimte, even met een doekje door een ladenblok of het afstoffen van de binnenkant van een kast. Dat is het voordeel van een vast schoonmaakteam en een vast aanspreekpunt. Iedereen denkt graag met u mee en weet precies wat u belangrijk vindt!

Contact

Vraag advies aan!

  dagelijkse schoonmaak kantoor

  Zo maken we het verschil!

  Waarom u juist voor Blankers moet kiezen

  6 redenen waarom Blankers Schoon de beste keuze is voor uw totale (schoonmaak)onderhoud:

  • Altijd een oplossing en behulpzaam antwoord;
  • Blankers Schoon is altijd in uw buurt;
  • We houden het gemakkelijk voor u, met heldere afspraken en korte lijnen;
  • Wij kiezen bewust voor een platte organisatie en dagelijks contact met onze mensen en klanten;
  • Altijd de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding. Door de combinatie van ons totaalpakket aan onderhoud en slim lokaal organiseren, voeren we ons werk gegarandeerd voor de beste prijs uit;
  • Dankbaar werk is goed voor elkaar.

  Totaalconcept in kantoorschoonmaak

  Wat kunnen we allemaal aanbieden voor uw kantoor?

  Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen we, als onderdeel van een schoonmaakplan op maat, ook periodieke en specialistische reiniging voor u uitvoeren. We gaan heel ver in onze dienstverlening. Voor een optimaal resultaat stellen we graag samen met u een integraal schoonmaakplan op.

  Uw contactpersoon (onze rayonleider) coördineert alle werkzaamheden en controleert voortdurend of ook aan onze eigen, hoge kwaliteitseisen wordt voldaan.

  Wij werken al méér dan 10 jaren met Blankers Schoon samen. Wij maken gebruik van hun diensten. Ons kantoor wordt netjes door mensen van Blankers Schoon schoongemaakt. De interieurverzorgsters horen er bij ons bij wijze van spreken echt bij. De focus blijft op alle fronten merkbaar gericht op het bewaken van kwaliteit, snelheid en helderheid. Fijn om mee samen te werken! 

  Zuiderhuis – Huub van Helmond – Adviseur Zakelijk | RMiA

  logo zuiderhuis

  Hoe ervaren bedrijven ons?

  Wat zeggen anderen over Blankers Schoon?

  Dankbaar Werk, dat bereiken we vooral doordat klanttevredenheid in de hele organisatie voorop staat. Het is mooi om te ervaren onze aanpak werkt en we daarmee daadwerkelijk het verschil maken. ‘Snelheid’, ‘vriendelijkheid’, ‘betrouwbaarheid’, ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’, dat zijn de meest gewaardeerde aspecten van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!