Onze sector

Voedingsindustrie

Als er één aspect in de voedingsindustrie geborgd moet zijn, dan is het de voedselveiligheid. Ondanks het feit dat voedselveiligheid en HACCP onder een vergrootglas liggen, gaat het in de praktijk toch nog vaak mis. Soms met rampzalige gevolgen. Schoonmaak in de voedings- en voedselverwerkende industrie is dan ook een vak apart. U wilt en mag zich geen zorgen maken hierover!

Het uitvoeren van regelmatige reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkende en voedselverpakkende industrie is van groot, veelal levensbelang. Natuurlijk voor de kwaliteit van de voedingsmiddelen, maar vooral ook voor de gezondheid van de mensen die deze producten consumeren. Uw productieproces vraagt om een professionele hygiënepartner.

Contact

Vraag advies aan!

  blankers-industrieel-collage

  Hygiëne en veiligheid

  Zo borgen we dit

  Samen zorgen we ervoor dat de hygiëne en veiligheid binnen uw bedrijf optimaal worden geborgd. Uw voordelen:

  • Minder risico op voedsel-/kruisbesmetting;
  • Vermindering van productieverlies;
  • Verlenging van de houdbaarheid;
  • Verbeterde shelf life;
  • Constant productieniveau;
  • Optimale desinfectie;
  • Microbiële besmettingen als biofilm worden direct gedetecteerd en verwijderd;
  • Hoge mate van ondersteuning en service.

  Wat we allemaal kunnen

  Reinigingsplan op maat voor elke productieomgeving

  Van bakkerijen tot slagerijen en van de suiker- en visverwerkende industrie tot melk- en kaasfabrieken. Voor alle productie-omgevingen waar voedingsmiddelen of -ingrediënten worden verwerkt, maakt Blankers Schoon een reinigingsplan op maat. Tot in detail verwerken we hierin de dagelijkse schoonmaakdiensten en periodieke desinfecties. Waarbij we niet alleen vloeren en wanden, maar ook machines, productielijnen, cleanrooms, silo’s, tanks en leidingwerk reinigen. Conform de HACCP voedselveiligheidsrichtlijnen. En met gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen die speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie zijn ontwikkeld.

  De schoonmaakdiensten van Blankers Schoon lopen uiteen van schuimreiniging, cip-reiniging en desinfectie tot innovatieve oplossing voor het detecteren en verwijderen van microbiële besmettingen als biofilm en enzymatisch reinigen. Onze gecertificeerde medewerkers gaan voor u aan de slag.

  Blankers verzorgt zowel het reguliere als het industriele schoonmaakgebeuren bij Roto Smeets Weert.

  Blankers is voor ons een professionele partij waar je duidelijke afspraken mee kan maken die ze ook nakomen en het personeel is vakkundig, flexibel en zeer beleefd en vriendelijk. Kortom wij ervaren Blankers als een professionele en zeer plezierige partij om mee samen te werken.

  Roto Smeets Weert – Jacques Berckmans – Hoofd Technische Dienst en Logistiek

  roto smeets logo

  Hoe ervaren bedrijven ons?

  Wat zeggen anderen over Blankers Schoon?

  Dankbaar Werk, dat bereiken we vooral doordat klanttevredenheid in de hele organisatie voorop staat. Het is mooi om te ervaren onze aanpak werkt en we daarmee daadwerkelijk het verschil maken. ‘Snelheid’, ‘vriendelijkheid’, ‘betrouwbaarheid’, ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’, dat zijn de meest gewaardeerde aspecten van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!