Schoonmaakbedrijf Weert

Dichtbij, deskundig & duurzaam

Op zoek naar een schoonmaakpartner?

Ben je op zoek naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Weert dat weet hoe het kantoren, lobby’s of vergaderruimtes van top tot teen moet schoonmaken? Dan ben je bij Blankers Schoon aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw interieur er weer uitziet om door een ringetje te halen. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

schoonmaakbedrijf weert

Wie zijn wij?

Blankers Schoon is een schoonmaakbedrijf in Weert. Wij leveren maatwerk en benaderen iedere klus op een persoonlijke manier. Al bijna 60 jaar zijn wij actief op het gebied van interieurverzorging en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een fantastisch team van 350 medewerkers. Wij steken graag de handen uit de mouwen en zijn actief in Limburg en Noord-Brabant, waar we mooie en vooraanstaande bedrijven tot vaste partners mogen rekenen.

Ons motto is: Dichtbij, deskundig en duurzaam! Wij streven dan ook niet naar sporadische klussen maar naar een prettige en duurzame samenwerking. Wanneer je een samenwerking met ons aangaat, kun je rekenen op een trouwe partner die zorgvuldig te werk gaat en afspraken nakomt. In Blankers Schoon vind je dan ook een echte schoonmaakpartner!

Gelijkheid binnen Blankers Schoon

Wij hechten als schoonmaakbedrijf niet alleen waarde aan duurzame relaties, maar ook aan gelijke kansen voor iedereen. Wie of wat je ook bent; iedereen verdient het om zijn kwaliteiten te kunnen laten zien op de arbeidsmarkt. Duurzaamheid betekent namelijk niet alleen dat je als medewerker binnen Blankers Schoon let op het milieu, maar ook op de medemens. Eigenlijk vinden we dat je de duurzame werkwijze niet in woorden kunt omschrijven; dat moet je gewoon doen. Om echter niet de daad bij het woord, maar het woord bij de daad te voegen, heeft Blankers Schoon ook het PSO-trede 3 keurmerk behaald. Dit laat specifiek zien dat wij mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, bij ons kunnen laten zien wat zij wél kunnen en daardoor volledig kunnen opbloeien!

Ons schoonmaakbedrijf in Weert staat altijd voor je klaar!

Of wij nou de eerste schoonmaakklus op locatie hebben of dat wij jouw bedrijfspand of onderwijsinstelling inmiddels van binnen en van buiten kennen: we gaan graag voor je aan de slag en nog liever gisteren dan vandaag! Omdat we vooral regionaal actief zijn, kunnen we je altijd snel te hulp schieten. Wanneer we bovendien moeten op- of afschalen hebben wij dat binnen een mum van tijd geregeld. 

Wil je gebruik gaan maken van onze diensten? Laat eenvoudig je gegevens achter op onze website en geef aan welke schoonmaaktaken je gedaan wilt hebben en hoe vaak dit gewenst is. Binnen 48 uur laten we je vervolgens precies weten wat de mogelijkheden zijn. In feite maakt het niet uit of je vroeg in de ochtend, midden op de dag of ’s nachts belt: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar!

Onze specialiteiten

Hoewel wij als schoonmaakbedrijf in de buurt van Weert bedrijfspanden kunnen schoonmaken, zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van zorginstellingen. Voor mensen met een broze gezondheid is een hygiënisch schone leefomgeving van groot belang en dat snappen wij van Blankers Schoon maar al te goed. Ons schoonmaakteam gaan dan ook zorgvuldig te werk om voor bewoners en patiënten een veilige omgeving te creëren. Uiteraard zijn zij op de hoogte van de nieuwste relevante kennis over normeringen en protocollen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

schoonmaakbedrijf weert

Schoonmaak van industrie en kantoren

 

De industriële sector is enorm breed en divers, net als de schoonmaakbranche waar wij ons in begeven! Onze collega’s kunnen echter met elke werkomgeving overweg. Hoe jouw pand en werkzaamheden ook in elkaar steken: wij zorgen er graag voor dat je werkomgeving blinkend schoon is! Wij weten altijd van aanpakken, zowel bij een klus in de machinebouw als in de voedselverwerking of verpakkingsbranche. De oppervlakte van een ruimte is voor ons niet erg relevant, want we zijn zeer flexibel. Wij leveren voor iedere klant maatwerk en houden rekening met wensen en behoeften. Verhuis jij naar een ander pand? Dan verhuizen wij met je mee!

Kiezen voor Blankers Schoon

Kies je voor een schoonmaakster in Weert? Kies dan voor Blankers Schoon. Zoals we al aangaven, gaan we graag voor een persoonlijke en duurzame band met onze klanten. Wij zijn gecertificeerd, waardoor u volledig op onze vakkennis kunt vertrouwen.

 De volgende certificaten hebben we namelijk in ons bezit:

-ISO 14001 en ISO 9001
-VCA**
-Keurmerk Schoon
-PSO-Trede 3

Interesse?

Op het gebied van schoonmaakklussen zijn wij de partij waar u mee in zee wilt gaan. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Weert of omstreken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!