Schonerwerken.. Juist nu!

 In Innovatie

De eerste kleine stappen richting het ‘nieuwe normaal’ worden gezet. Wat houdt dit in voor de schoonmaak binnen uw organisatie? Extra schoonmaak, andere middelen & materialen of een andere werkwijze? En hoe gaat u dit borgen voor de lange termijn? Daar denkt Schoner Werken graag met u over mee.

Wat is Schoner Werken?

Schoner Werken staat voor omdenken in schoon. Vanuit een integrale aanpak werken we anders & met een frisse blik. Van het leveren van (desinfectie)middelen & materialen tot en met advies om hygiënischer, duurzamer, innovatiever, vol beleving en efficiënter schoon te ervaren.

Wat levert Schoner Werken u op?

Veel. Doordat we anders kijken naar hygiënisch schoon, heeft u aan Schoner Werken een ervaren schoonmaakpartner die met u meedenkt over ‘Hoe nu verder?’. Tijdens deze coronatijd, maar ook in de transitie naar het ‘nieuwe normaal’.

Beschikbaarheid desinfecterende materialen/middelen

Wij krijgen veel vragen over de beschikbaarheid van onder andere: handalcohol, desinfectiespray, handzeep , single use desinfectiedoeken en safety shields. Deze zijn bij ons (nog) op voorraad en voldoen aan de gestelde eisen.

Meer informatie?

T: 0495 53 50 37
E: info@schonerwerken.nl
I: www.schonerwerken.nl

Schoner Werken is onderdeel van Blankers Schoon. Een regionaal familiebedrijf met de kennis en ervaring van een grote, landelijke organisatie. De reguliere schoonmaak en specialistische diensten van Blankers Schoon zorgen er al meer dan 50 jaar voor dat alles in en om uw bedrijf optimaal wordt gereinigd en onderhouden. Deze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

Laat een reactie achter