Schoner Werken eerste cleaning partner Kärcher Nederland

 In Innovatie, Schoner Werken

Weert, december 2020 – Schoner Werken mag zich, met trots, vanaf vandaag de eerste cleaning partner van Kärcher Nederland noemen. Om de huidige schoonmaakmarkt gerichter en breder te bedienen, hebben de twee organisaties de krachten gebundeld, met een unieke samenwerking tot gevolg. Voortaan adviseren en ondersteunen Schoner Werken en Kärcher, vanuit hun gezamenlijke partnership, schoonmaakbedrijven en non-profit (facilitaire) schoonmaakorganisaties.

Gezamenlijke ambitie

Vanuit de reeds intensieve samenwerking tussen Kärcher Nederland en Schoner Werken (als strategisch partner van Blankers Schoon) is dit partnership een logisch gevolg van hun gezamenlijke ambitie om de markt gerichter te kunnen bedienen op het gebied van innovatie, hygiëne, duurzaamheid, efficiency en beleving.

De feestelijke opening zal, vanwege de huidige beperkingen naar aanleiding van het coronavirus, worden doorgeschoven naar het voorjaar van 2021.

Cleaning partner

Als allereerste cleaning partner in Nederland levert Schoner Werken een core-assortiment van Kärcher Professional producten richting de aangegeven doelgroepen, dit inclusief het nodige advies. Naast machines wordt er ook gezorgd voor alle schoonmaakmaterialen en –middelen, en staat Schoner Werken in voor het onderhoud van en de service op machines. Ook voor de verhuur van specialistische machines (inclusief operator) kan je hier aankloppen. En tot slot kunnen alle materialen, middelen en machines in ‘real life’ uitgetest worden in het Kärcher Experience Centre in Weert.

Over Kärcher

Kärcher is dé wereldleider op het vlak van reinigingstechnologie, met meer dan 50.000 service centers wereldwijd. Wat innovatie betreft, richt het bedrijf zich expliciet op de behoeftes van haar klanten. Het is haar streven om in alle segmenten wereldwijd marktleider te zijn. Voor strategische samenwerkingen is in deze ambitie een belangrijke rol weggelegd.

Over Schoner Werken

Bij Schoner Werken vertrekt alles vanuit passie voor schoonmaak. De vijf belangrijkste topics zijn hier: efficiëntie, duurzaamheid, hygiëne, beleving en innovatie. Vanuit de behoefte van de markt wordt gedegen advies gegeven. Schoner Werken zorgt bovendien voor een integrale aanpak, die zo veel verder gaat dan het leveren van machines en het trainen van schoonmaakmedewerkers.

Over Blankers Schoon

Blankers Schoon geldt ruim 50 jaar als dé totaalleverancier op het vlak van facilitaire (schoonmaak) dienstverlening en ziet het als haar persoonlijke ambitie om vanuit een integraal partnership met haar opdrachtgevers te excelleren in dienstverlening en continu toegevoegde waarde te leveren.

Laat een reactie achter