Perspectief voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

 In Blankers Schoon

Met trots willen wij mededelen dat wij de huidige samenwerking met Blankers Schoon zullen gaan intensiveren. Vanuit onze gezamenlijke visie om sociaal actief te zijn in de regio midden-Limburg slaan we de handen nu definitief in elkaar. Wat is er mooier dan samen zorgen voor een arbeidsklimaat binnen de gemeente Weert waarbij iedereen een eerlijke kans krijgt en niemand wordt uitgesloten?

Het is mooi om te concluderen dat we vanuit onze huidige samenwerking, die tot wederzijdse tevredenheid verloopt, deze stap nu kunnen zetten om onze mensen de kans te geven zich verder te ontplooien en deel te nemen aan de samenleving. Hierdoor creëren we waarde en betekenis, voor hunzelf, de directe omgeving en voor de opdrachtgevers waar ze geplaatst zullen worden. Dat we dit kunnen doen met een toonaangevende organisatie binnen (én buiten) de eigen gemeente is natuurlijk alleen maar fantastisch.

Bovenstaande past daarnaast uitstekend bij de ambitie van Blankers Schoon, waarbij zij willen doorgroeien naar PSO 30 +. Loket3 zal hierbij als partner ondersteunen. Als re-integratiebureau ondersteunen en begeleiden wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben als doel je perspectief te geven over dagactiviteiten, scholing en arbeid. Het hebben en behouden van een betaalde baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding, creatieve oplossingen voor praktische problemen en persoonlijke ondersteuning kunnen werkzoekende (met een afstand tot de arbeidsmarkt) wél deelnemen aan het arbeidsproces. Zo vind je passend én ‘Dankbaar Werk’. Gezamenlijk delen wij dezelfde visie, Blankers Schoon zorgt dus eigenlijk voor de werkgelegenheid, wij vanuit Loket3 voor de juiste begeleiding.

Blankers Schoon Totaalleverancier in facilitaire (schoonmaak)dienstverlening richt zich al vele jaren op sociaal werkgeverschap, waarbij ook hun verkregen PSO-certificering een uitstekende graadmeter blijkt. “Vanuit onze ambitie om op alle fronten écht van toegevoegde waarde te zijn sluit deze samenwerking natuurlijk naadloos aan bij onze bedrijfsdoelstellingen. Schoonmaak heeft misschien niet altijd het beste imago, maar er zijn kansen en doorgroeimogelijkheden voldoende. Onze ervaring is echter dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder de juiste begeleiding het bijzonder lastig hebben in onze branche. Door nu samen met het Weerter loket3 de arbeidsmarkt nog gerichter te kunnen bedienen gaan we ongetwijfeld veel kandidaten aan een baan en aan een mooie toekomst helpen, want wij geloven écht in deze mensen. Dit is voor ons echt ‘Dankbaar Werk’, aldus directeur Ruud Danklof.

Wij zijn trots op deze Weerter samenwerking en zien de toekomst dan ook zonnig tegemoet!

Tekst: Loket3.

 

Laat een reactie achter