Over ons

Zo maken wij het verschil voor u!

Maatwerk

Altijd een oplossing en behulpzaam antwoord. Vanuit ons totaalaanbod aan diensten én een groot netwerk van geselecteerde en beproefde partners, spelen wij snel in op elke denkbare vraag. Linksom of rechtsom, wij regelen het!

Dichtbij

Blankers Schoon is altijd in uw buurt. Met aandacht voor u, houden we vast aan een regionaal sterke basis en hoge klantdichtheid. Zo kunnen we altijd snel en flexibel inspelen op incidentele vragen en verzoeken. Onze calamiteitenservice is 24/7 bereikbaar. Met een intensief lokaal netwerk staan we echt naast u. Daardoor bespaart u tijd én kosten!

Transparantie

We houden het gemakkelijk voor u, met heldere afspraken en korte lijnen. Onze focus op specialistisch vakmanschap en kwaliteit resulteert in langdurige relaties met klanten. We kennen onze klanten goed en onze klanten kennen ons. Gecombineerd met ons totaalpakket aan onderhoud, ervaring en het slim lokaal organiseren voeren we ons werk voor de beste prijs uit. Ook daarin zijn we transparant.

Doen

Persoonlijke service met een gezicht. Wij kiezen bewust voor een platte organisatie en dagelijks contact met onze mensen en klanten, die we allemaal persoonlijk kennen. Met voor elke klant een eigen gezicht, korte lijnen en hoge betrokkenheid van collega’s. Zo blinken we uit in eigenaarschap en service.

Dankbaar

Dankbaar werk is goed zijn voor elkaar. Als je goed bent voor je mensen, zijn je mensen goed voor je klanten. Bij Blankers Schoon werken mensen die trots zijn op hun werk. Dit komt doordat ze alle aandacht, tijd, informatie en middelen krijgen die ze nodig hebben. Dit levert dankbaar werk op. Alleen zo is het duurzaam goed voor elkaar!

Certificeringen

ISO 9001, VCA**, PSO-Trede 3 en het OSB-keurmerk; hiermee tonen we aan dat we gezond, veilig en duurzaam werken aan een hoogwaardige schoonmaakkwaliteit. Daarnaast verwachten we het ISO 14001-certificaat medio juli 2021 te behalen. De intentieverklaring is reeds in ons bezit.

 

Meer weten? U leest er alles over in ons beleid.

Ruud Danklof

Ruud Danklof – Eigenaar Blankers Schoon