Over ons

Prettig kennis te maken!

Afspraak is afspraak!

Blankers Schoon is al ruim 50 jaar de schoonmaakspecialist van Limburg en Oost-Brabant. In 1966 oorspronkelijk opgericht als glazenwasbedrijf door de heren Blankers, zijn we nog altijd een begrip in de regio als het gaat om kwaliteit en het nakomen van afspraken. Met 300 vakmensen leveren we dankbaar werk in en rond kantoorgebouwen, bij zorginstellingen, scholen, productiebedrijven, woonstichtingen en bedrijven in de rail & infra. 

Vindingrijk en flexibel

Werken met Blankers Schoon is als werken met een familiebedrijf. Maar wel met de kennis en ervaring van een landelijke organisatie. Wat u zal opvallen is de grote betrokkenheid en flexibiliteit van onze mensen. Geen vraag is te gek en er wordt vindingrijk ingespeeld op uw specifieke wensen.

Totaalconcept in schoonmaak

Als  geen ander weten we hoe we alles in en rond uw bedrijf of instelling optimaal kunnen reinigen en onderhouden. Daar hoeft u zich geen seconde druk over te maken.

Dagelijkse reiniging gebeurt zo geruisloos en efficiënt mogelijk. Wat u ervan merkt, zijn vooral de frisse geur en schone aanblik van het interieur als onze klus geklaard is.

Specialistische reiniging en glasbewassing gebeuren met de nieuwste technieken en professionele machines en apparatuur. Extreme verontreiniging, moeilijk bereikbare plaatsen of grote hoogtes vormen dan ook geen probleem. Natuurlijk staat veiligheid altijd voorop. En met alles wat we doen houden we maximaal rekening met het milieu.

Ruud Danklof

Ruud Danklof – Ondernemer