Napohoed BV kiest voor het contractbeheer van Blankers Schoon

 In Blankers Schoon

De landelijke apothekersorganisatie Napohoed BV heeft ervoor gekozen om het contractbeheer van de schoonmaakdiensten onder te brengen bij schoonmaakspecialist Blankers Schoon uit Weert.

Vanaf 1 september 2019 ziet Blankers Schoon toe op de uitvoering van de in de contracten beschreven werkzaamheden bij de 18 vestigingen van Napohoed. Dit is een strategische keuze van de apothekersorganisatie. “Blankers Schoon zal de schoonmaakdienstverlening efficiënt en uniform inrichten, terwijl wij ons kunnen concentreren op onze kernactiviteiten”, aldus Bart Allerts (Financieel Directeur, Napohoed BV).

De twee bedrijven onderstrepen de intentie tot een langdurige en intensieve samenwerking. Allereerst zal een verbeterde afstemming en coördinatie van alle schoonmaak- en onderhoudsdiensten efficiency en ontzorging opleveren. Vervolgens zal er bij de bedrijven andere verbetermogelijkheden op facilitair vlak worden verkend.

 

Foto: Bart Allerts (Financieel Directeur, Napohoed) en Ruud Danklof (Ondernemer, Blankers Schoon) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst en onderstrepen daarbij de intentie tot een langdurige en intensieve samenwerking.

Laat een reactie achter