MVO

Mensgerichte aanpak

Het beste resultaat bereik je als alle medewerkers zich goed voelen en vooral datgene doen waar ze goed in zijn. Bij Blankers Schoon staat ‘de mens’ centraal. Geef iedereen de juiste plek en rol in de organisatie en blijf in iedereen investeren, zodat men zich kan verbeteren. Dat is de overtuiging die heerst in onze organisatie. Het resultaat: grote mate van betrokkenheid, voldoening en plezier in het werk. Dat merk je als opdrachtgever!

Iedereen een eerlijke kans

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient op werk. Daarom willen wij maximaal bijdragen aan de werkvoorvoorziening voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Daar is onze organisatie dan ook maximaal op ingericht. Vanwege het belang dat we hechten aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleren we onze leveranciers en opdrachtnemers om ook sociaal te ondernemen. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-trede 3 erkenning. En het is ons streven om tevens het PSO30+ certificaat te behalen.

Prestatieladder Sociaal Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben de PSO, in nauwe samenwerking met de markt, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. Meer informatie over PSO vindt u op https://www.pso-nederland.nl/.

Konnekt’Os

Bovendien hebben we een actieve rol binnen Konnekt’Os. Dit is een samenwerkingsverband van werkgevers en ondernemers die de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen inzetten voor sociaal economische groei. We ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar we kennis en inspiratie opdoen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De partners stellen allemaal hun netwerk open. Zo creëren we waarde met en voor elkaar. Ook hier is het doel om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt aan een werkplek te helpen.

Waar we mee samenwerken

Onze partners