Kärcher MC 130

 In Uncategorized

De vloer van uw kantoor, praktijk, winkel, showroom, productieruimte, klaslokaal of kantine moet schoon zijn en er verzorgd uitzien. Belangrijk qua hygiëne, maar zeker ook voor de beleving van de ruimte. Goed dagelijks en periodiek vloeronderhoud zoals stofzuigen en schrobben, zorgt ervoor dat u elke dag opnieuw fris kunt beginnen. Dat doen we graag voor u, maar we willen graag een stap verder gaan. Goed duurzaam onderhoud verlengd de levensduur van uw vloeren, maar zorgt ook voor een beter resultaat bij de reguliere schoonmaak.

 

Kärcher MC-130

Met de introductie van de Kärcher MC-130 presenteren wij u een compacte veelzijdige machine met zuinige ECO efficiency stand en is ideaal voor gebruik gedurende het hele jaar. De aanschaf van de MC-130 machine past geheel binnen onze strategie om als totaalleverancier van facilitaire diensten én schoonmaak onze klanten op álle vlakken te kunnen ontzorgen.

 

Uitzonderlijke prestaties

De machine levert overal uitzonderlijke prestaties: op grote oppervlakken, moeilijke oppervlakken, fabriekshallen, parkeergelegenheden, straten, wegen, parkeerterreinen, bij groenonderhoud en tijdens de winterperiode. De Kärcher MC-130 is bovendien krachtig, robuust, duurzaam, rendabel en eenvoudig te bedienen. De krachtige machine presteert onder alle omstandigheden, gedurende alle jaargetijden en zorgt het hele jaar door voor een aangename werkomgeving bij u. Met het schrobdek, de winterset en uitgebreid scala aan borstels is de machine eindeloos inzetbaar.

 

Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

Graag zorgen we er voor dat uw binnen- & buitenvloer er weer als nieuw uit ziet. Maar we kijken ook graag met u verder. Met onze reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of (hygiëne)-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

Meer informatie?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de Kärcher MC-130. Liever direct een scherpe offerte? Neem contact op met Bart van Wijhe via 0495 – 535 037 of info@blankersschoon.nl.

Laat een reactie achter