Gemeente Nederweert kiest voor Blankers Schoon

 In Uncategorized

Met ingang van 1 juli is Blankers Schoon de nieuwe schoonmaakpartner van de Gemeente Nederweert. De komende jaren zijn zij verantwoordelijk voor het realiseren van een schoon en representatief gemeentehuis.

Hoogste score
Uit de Europese aanbesteding is gebleken dat Blankers Schoon de beste match is voor de Gemeente Nederweert. Het Weerter schoonmaakbedrijf scoorde op alle onderdelen het hoogst en laat daarmee de andere inschrijvers achter zich. Vooral de hoge mate van sociaal werkgeverschap was voor de Gemeente Nederweert doorslaggevend. In samenwerking met Werk.Kom zullen de partijen dan ook werkplaatsen beschikbaar stellen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Maximaal ontzorgen
Wat de Gemeente Nederweert tevens waardeert, is het feit dat Blankers Schoon hen maximaal kan ontzorgen. “Onze mensgerichte en deskundige organisatie is in staat de schoonmaakwerkzaamheden volledig te laten aansluiten bij de wensen en eisen van de Gemeente Nederweert’, aldus Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon, “Door goed te kijken en luisteren, tillen we de schoonmaakkwaliteit en -beleving naar het hoogste niveau.” Beide partijen verheugen zich op een prettige samenwerking en een langdurig partnership.

Blankers Schoon
Blankers Schoon is een regionaal familiebedrijf en al 55 jaar dé totaalleverancier van facilitaire diensten in Limburg en Oost-Brabant. Met een team van ruim 300 ervaren medewerkers dragen zij onder andere zorg voor schone en veilige zorgomgevingen, overheidsinstellingen, kantoren, fabrieken, scholen en stations.

Laat een reactie achter