Onze dienst

Graffiti verwijderen

Niets zo vervelend en lelijk als graffiti op uw gevel of muur. Gelukkig kunnen we dit snel voor u verwijderen. Gevelreiniging bij Blankers Schoon gaat namelijk verder dan het verwijderen van alleen algen, mos en roetaanslag.

Eén telefoontje is genoeg. We gaan snel voor u aan de slag. Zonder de ondergrond aan te tasten wordt de hardnekkige verf accuraat verwijderd. In een mum van tijd mag uw gevel weer gezien worden! Het maakt voor ons niet uit of de graffiti op hout, steen, beton of glas is aangebracht.

Wilt u de vandalen voortaan een stapje voor blijven? Dan helpen we u door een speciale coating aan te brengen. Hierdoor is eventuele graffiti heel makkelijk te verwijderen.

Contact

Wat wilt u vragen?

  graffitireiniging onder viaduct

  Onze werkwijze

  Hoe verwijderen wij graffiti?

  Blankers Schoon verstaat de kunst van het graffiti verwijderen als geen ander. We staan bedrijven en instellingen sinds jaar en dag bij, middels:
  •    een 24/7 service;
  •    hogedruk gevelreiniging;
  •    stoomreiniging;
  •    schilderwerk.

  Hoge druk gevelreiniging

  Hogedrukreiniging is een zeer milieuvriendelijke manier om graffiti te verwijderen. Bij deze methode worden geen chemische middelen ingezet, maar sec water onder hoge druk (tot 350 Bar) en met watertemperaturen tot maximaal 100˚C.

  Stoomreiniging

  Bij de stoomreinigingsmethode maken onze schoonmakers gebruik van hot aqua blasting. Hierbij wordt het water verhit tot 140˚C, met een maximale druk van 30 Bar. Daartegen zijn graffiti en verf(resten) niet opgewassen. Wij beschikken hiertoe over een eigen Dibo stoomreiniger met 500 liter watertank

  Oog voor omgeving en milieu

  Wanneer hogedruk gevelreiniging of stoomreiniging niet afdoende zijn, bijvoorbeeld wanneer meerdere lagen graffiti over elkaar zijn aangebracht, is een reinigingsmiddel onontbeerlijk. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van milieu-afbreekbare producten. Eventueel restafval vangen wij op en voeren wij zo spoedig mogelijk af naar een gespecialiseerd verwerkingsbedrijf, waarbij omgeving en milieu zo min mogelijk worden belast.

  Wat we allemaal kunnen

  Ons totaal schoonmaak- en onderhoudsconcept

  Graag verwijderen we voor u de graffiti van uw gevel. Maar we kunnen wellicht nog veel meer voor u betekenen.

  Met reguliere schoonmaak en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!